Messiah 2. Sezon Durumu: Yeni sezon olacak mı?

Messiah yeni yılın ilk günü Netflix’te yayınlanması ile sosyal medya çağında inandırıcılığın ve etkileyiciliğin gücünü araştıran provokatif ve sürükleyici bir gerilim dizisi olarak tüm Dünya’nın gündeminde önemli yer kapladı. 10 bölümden oluşan ilk sezonun bitmesi ardından 2. sezon hakkında tüm bildiklerimiz.

Messiah Konusu: Neler Oldu?

CIA ajanı Eva Geller’in Ortadoğuda ruhani bir hareket başlatan ve siyasi kargaşa yaratıp kendini İsa’nın ikinci gelişi olduğunu iddia eden bir adamı araştırmasını konu edinen Netflix dizisi “Messiah” yeni yılın ilk günü ilk sezon bölümlerinin yayınlanmasıyla başladı.
İnsanların Mesih etrafında toplanmaları ve ona inanmaları Dünyanın hatta bilhassa CIA’in dikkatini çekmiş ve bu adamın kim olduğunu ne yaptığını ve insanları hangi amaca yöneltmek istediğini araştırmak ise CIA uzmanı Eva Geller’in (Michelle Monaghan) sorumluluğunda olacaktır.

Adam, onun mucizeler yarattığını iddia eden müritler kazanmaya devam ederken, küresel medya bu karizmatik adamın cazibesine giderek daha fazla kapılmaya başlar. Geller, bu adamın gerçekten ilahî bir varlık mı yoksa dünyanın jeopolitik düzenini bozabilecek aldatıcı bir sahtekâr mı olduğunu ortaya çıkarmak için uğraşmalıdır.

Hikâye ilerledikçe, olaylar İsrailli bir istihbarat görevlisi, Texaslı bir vaiz ve kızı, Filistinli bir mülteci ve olayı haber yapan bir gazeteci gibi birçok farklı kişinin bakış açısından, iç içe geçmiş şekilde anlatılıyor.

Messiah Oyuncuları: Dizide Kimler Oynuyor?

Eva Geller rolünde Michelle Monaghan, Mesih rolünde Mehdi Dehbi, Aviram rolünde Tomer Sisley, Felix Iguero rolünde John Ortiz, Anna Iguero rolünde Melinda Page Hamilton, Rebecca Iguero rolünde Stefania LaVie Owen, Jibril rolünde Sayyid El Alami, Miriam Keneally rolünde Jane Adams, Will Mathers rolünde Wil Traval, Samir rolünde Fares Landoulsi, Başkan Young rolünde Dermot Mulroney, Edmund De Guilles rolünde Beau Bridges, Zelman Katz rolünde Philip Baker Hall yer alıyor.

Messiah 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Oyuncu Wil Traval 27 Mart’ta şahsi Instagram hesabından dizi izleyicileri için üzücü haberi duyurdu. Traval gönderisinde “Bugün çok üzücü bir gün. Netflix’ten aldığım habere göre Messiah’in ikinci sezonu olmayacak.” dedi. Oyuncu dizinin hayranlarına gösterdikleri ilgi için teşekkür ederken gönderisini “Keşke işler daha farklı olsaydı.” sözleri ile tamamladı.

Dizinin iptal sebebi ise günümüzde süregelen Coronavirus salgını olarak gözüküyor. Variety sitesinin haberine göre Netflix, küresel bir salgının ortasında pek çok uluslararası bölgede çekim yapılması gereken bir diziyi yenilemek konusunda çekinceler nedeniyle bu kararı aldı.


Messiah Fragmanı

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=mjLWuzGVyew[/tnm_video]

Michael Petroni (Kitap Hırsızı) tarafından yaratılan, yönetmenliğini James McTeigue (V for Vendetta) ile Kate Woods’un (Rectify) ve baş yapımcılığını Petroni, McTeigue, Andrew Deane (Öteki), Mark Burnett ve Roma Downey’nin (The Bible Series, Ben-Hur) üstlendiği Netflix orijinal dizisi MESSIAH, ilk sezonu ile Netflix’te yayında.

4 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like