Dogs of Berlin 2. Sezon durumu ve yayın tarihi

Netflix’in ikinci alman dizisi Dogs of Berlin yayınlanmaya başladı ve ilk sezonunu bir çırpıda izleyip bitirdik. Birçok soru işareti ile biten sezon finali bizleri merakta bırakırken ikinci sezonun durumu hakkında bildiklerimizi bu sayfada toparladık.

Yenilenme durumu:

Resmi Açıklama: Henüz Yapılmadı. (Son Güncelleme: Ocak 2023)

Netflix’in yeni sezonun çekilip çekilmeyeceği açıklamasının uzun sürmesinin sebeplerinden biri de dizinin toplayacağı izlenme sayısı. Dizinin kaderini belirlerken ayrıca eleştirmenlerin görüşleri ve izleyici geri dönüşleri de göz önüne alınıyor.

Dogs of Berlin 2. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki Netflix, Dogs of Berlin 2. sezonu konusunda hala sessizliğini koruyor. Dogs of Berlin dizisinin 2. sezonu ne resmi olarak duyuruldu ne de iptal edildi.

İlk sezonun üzerinden dört yıl geçtiği göz önüne alındığında Dogs of Berlin ikinci sezonunun gerçekleşme olasılığı çok düşük görünüyor.


Dizinin ilk sezonunda Berlin ve Marzahn takımları arasında oynanan uluslararası maçın bir gece öncesinde öldürülen Türk-Alman futbol yıldızının cinayetini ve bunun Berlin’in yeraltı dünyasında etkilerini izledik. Başrollerinde Felix Kramer ve Fahri Yardım’ın canlandırdığı iki dedektif, bu kirli dünyayla savaşırken kendi zaafları ve geçmişleriyle de yüzleşmek ve kanunların hangi tarafında kaldıklarına karar vermek zorunda kaldılar.

Dogs of Berlin İlk Sezon fragmanı

You May Also Like