Ragnarok 2. Sezon Yayın Tarihi: Yeni sezon olacak mı?

Merakla beklenen Ragnarok 1. sezon tüm bölümleri ile Netflix’te yayında. Ragnarok ilk sezonunu bitiren izleyiciler 2. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte Ragnarok 2. sezon hakkında bildiklerimiz.

Netflix’in Norveçli mini dizisi Ragnarok, Edda adlı kurgusal bir Norveç kasabasının sakinlerine odaklanıyor. İklim değişikliğinin yol açtığı sorunları ve İskandinav mitolojisini bir arada buluşturan dizide kasabaya taşınan bir gencin karşılaştığı olağanüstü iklim değişiklikleri aslında çok daha büyük bir felaketin habercisi oluyor. İklimsel felaketler adım adım dünyayı felakete sürüklerken, kasabada yaşayan genç doğaüstü güçlere sahip olduğunu keşfediyor. Dizinin ana teması, daha önce gördüğümüz gördüğümüz Marvel filmi “Thor: Ragnarok” un da temelini oluşturuyor.

Adam Price (‘Borgen’), Meta Louise Foldager Sørensen (‘Antichrist’), Stine Meldgaard Madsen (‘Pros and Cons’) ve Emilie Lebech Kaae (‘Oda Omvendt’) tarafından yaratılan dizide yönetmenlik koltuğunda Mogens Hagedorn (‘Timetrip – the Curse of the Viking Witch’) oturuyor.

[image lightbox=”1″ caption=”Ragnarok – Oyuncu Kadrosu”]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/01/ragnarok_oyuncu-1.jpg[/image]

Ragnarok Oyuncuları: Kimler Oynuyor?

Bir başka ünlü Norveç dizisi Skam’ın oyuncu kadrosundan tanıdığımız bir çok oyuncuyu da barındıran dizinin başrolünde Magen Seier karakteri ile David Stakson var. Stakson’a Fjor Jutul rolü ile Herman Tømmeraas (‘Semester’), Fjor’un kız kardeşi Saxa rolü ile Theresa Frostad Eggesbø (‘November’) eşlik ediyor.

[irp posts=3129]

Ragnarok Konusu: Ne Anlatılıyor?

[image lightbox=”0″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/01/ragnarokbey.jpg[/image]

Kirliliğin zehirlediği ve iklim değişiklileri ile eriyen buzulların sarstığı bir Norveç kasabası, yaklaşan kıyameti yoğun biçimde hissetmektedir. Bu kadim kötülüğü alt etmek için bir efsane gerekecektir. Eğer kimse bu duruma müdahale etmezse, kıyamet çok da uzakta değildir. Esrarengiz güçlerle birbirlerine bağlanan bir grup genç, çok geç olmadan bir araya gelip Nors mitolojisinde bahsedilen Ragnarok’u andıran bu kıyameti durdurmalıdır.
[irp posts=3247]

Ragnarok 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne zaman Yayınlanacak?

Ragnarok ilk sezonu 31 Ocak 2020’de Netflix’te yayınlandı.

Netflix Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile Ragnarok 2. sezon onayını resmi olarak verdi.

Ragnarok 2. Sezonu 27 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak.

 


Ragnarok 1. Sezon: Nasıl izleyebilirim?:

Danimarka’nın en başarılı dizilerinden Borgen’ın senaristi olan Adam Price‘ın yaratıcısı olduğu Ragnarok’un altı bölümden oluşan ilk sezonunu Netflix’te izleyebilirsiniz.

10 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like