Ozark 3. Sezon: Yayın Tarihi, İlk kareler

‘OZARK’ / Netflix

Netflix; 3. sezonu Mart ayında yayınlanacak ödüllü dizisi Ozark‘tan yeni fotoğraflar yayınladı.

Tehlikeli bir uyuşturucu kartelindeki yaşamın bulanık sularında ilerleyen Marty Byrde ve ailesinin öyküsünü anlatıldığı Amerikan suç dizisi Ozark ilk kez 21 Temmuz 2017’de yayınlanmaya başladı. Daha önce yazdığı “The Accountant” gibi filmlerin senaryosu ile tanıdığımız Bill Dubuque tarafından yazılan Ozark, Jason Bateman’ın canlandırdığı Marty Bryde karakterinin ailesi ile Chicago’dan Missouri’deki Ozarks’a gelmesi ve bir uyuşturucu patronunu memnun etmek için beş yılda 500 milyon dolar aklama çabasını ekranlara getiriyor.

Ozark Konusu: Neler Oldu?

İlk sezonunda bir finans danışmanı olan Marty Bryde’ın ailesini Chicago’dan Missouri’deki Ozarks’a gelmişler ve burada bir uyuşturucu patronunu memnun etmek için beş yılda 500 milyon dolar aklamaya çalışmışlardı.

İkinci sezonda Marty’nin yüzen kumarhane açma fikri; Darlene Snell’in planları, Ruth’un şartlı tahliyeyle bırakılan babası ve Kansas City’den bir gangster yüzünden daha da karmaşık hâle gelmişti. Byrde ailesi ortama uyum sağlamaya başlamış ancak Del’in oyun dışı kalmasının ardından suç örgütü, işleri yeniden organize etmesi için acımasız avukat Helen Pierce’ı kasabaya yollamıştı.

Marty ve Wendy ise güce aç Snell ailesiyle, kartelle ve hapishaneden çıkan Cade’in kızı ve yeni yardımcıları olan Ruth Langmore ile yaptıkları ortaklıklar yüzünden giderek artan tehlikelerin ortasında aile çıkarlarını koruma mücadelesi verirken alınan riskler eskisinden daha da büyük hale gelmişti. Kısa süre içinde Byrde ailesi, bu bataklıktan çıkmak için her şeylerini ortaya koymaları gerektiğini farkına varacaklardı.

2. sezon finalinden 6 ay sonrası anlatılacak 3. sezonda tam yol devam eden yüzen kumarhane operasyonu ailenin saadetine ciddi bir yük bindirecek, Marty ve Wendy çifti ailenin kaderini belirleme mücadelesine girecekler. Marty olan durumu ve hakimiyetini korumaya çalışırken, Wendy ise Helen ve uyuşturucu karteli lideri Omar Navarro’nun destekleri ile işi daha da büyütme planları yapacaklar. Ancak Wendy’nin kardeşi Ben kasabaya geldiğinde herkesin hayatı kaosa dönmesi kaçınılmaz olacaktır.

Ozark Oyuncuları: Dizide Kimler Oynuyor?

Jason Bateman

Marty Byrde

Laura Linney

Wendy Byrde

Sofia Hublitz

Charlotte Byrde

Skylar Gaertner

Jonah Byrde

Jordana Spiro

Rachel Garrison

Jason Butler Harner

Roy Petty

Julia Garner

Ruth Langmore

Ozark 3. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

10 bölümden oluşacak ‘Ozark’ 3. Sezonunun resmi yayın tarihi 27 Mart 2020 olarak açıklandı.


Ozark 3. Sezon Fotoğrafları:

[tnm_gallery_2 layout=”mnmd-post-media-wide”]2690,2691,2692,2693,2694,2695[/tnm_gallery_2]

Ozark 3. Sezon Fragmanı:

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=2rVxAbTty8o[/tnm_video]

Ozark 3. sezonu beklerken hafızanızı tazelemek için yayınlanan önceki iki sezonu izlemek isterseniz tüm bölümler Netflix’te yayında.

You May Also Like