The Innocents 2. Sezon ne zaman yayınlanacak?

The Innocents birinci sezonu finali ile tüm diziyi izleyenleri büyük bir merakta bıraktı. Peki Netflix The Innocents’i ikinci sezonunu yayınlayacak mı yoksa dizi iptal mi edilecek?

Birleşik Krallık’ta geçen bilim kurgu dizisinin ilk sezonunda baskıcı ailelerinden kaçan Harry ve June’un hikayelerini izledik. Sadece sekiz bölümden oluşan ilk sezon 24 Ağustos’ta yayınlandı.

The Innocents 2. Sezon Yayınlanma Durumu

Resmi olarak açıklama olmamasına rağmen resmi olmayan kaynaklardan gelen haberlere göre dizinin ikinci sezonu olmayacağı yönünde.

Dizi planlanırken mini dizi olarak açıklanmaması ve sezonun final bölümünde yaşananları göz önüne aldığımızda ikinci sezonun planlandığı belli oluyordu.

The Innocents yeni sezonu ne zaman yayınlanacak?

İlk sezonunun siparişi Ağustos 2017’de verilmiş ve çekimleri Şubat 2018’de başlamıştı.

24 Ağustos’ta 8 bölümlük ilk sezonuyla ekrana gelmiş olan Netflix dizisi The Innocents ikinci sezon onayını alamadı ve ekranlara veda etti.

Innocents’ın başrollerinde Sorcha Groundsell (June), Percelle Ascott (Harry) ve Guy Pearce (Halvorson) yer alıyor. New Pictures’tan Elaine Pyke, Charlie Pattinson ve Willow Grylls ile Farren Blackburn ise baş yapımcılarıydı.

You May Also Like