Dear White People 4. Sezon: Yayın Tarihi, Konusu, Oyuncuları

Nisan 2017’de ilk bölümü yayınlanan ‘Dear White People‘ Netflix’in beğenilen dram ve komedi dizilerinden olmaya devam ediyor. Aynı isimli filmden uyarlanan dizinin bazı bölümlerinin yönetmenliğini ve senaryosunu da filmi yazan ve yöneten Justin Simien üstleniyor.

Arka fona ağırlıklı olarak beyaz öğrencileri kabul eden ve alttan alta ırkçı gerilimlerin kaynadığı bir Sarmaşık Birliği üniversitesini yerleştiren Dear White People, “siyahi dostu” Amerika’yla dalga geçerken kişinin kendi kimliğini bulmasının evrensel hikayesi ile tamamen benzersiz bir yol çizmeyi bir arada sunan bir dizi. 2014 yapımı aynı adlı ve beğenilen filmin kaldığı yerden devam eden bu hiciv dolu dizi, bir grup siyahi Winchester Üniversitesi öğrencisinin sosyal adaletsizlik, kültürel önyargı, siyasi doğruluk (veya bunun eksikliği) ve milenyum çağında bazen yanlış yola sapan aktivizm ortamı arasında yaşadıklarını izliyor.

Absürdist bir bakış açısına sahip olan Dear White People, günümüzde toplumun başına bela olan sorunlara ayna tutmak için bir yandan kahkahalara boğarken, bir yandan da keskin ironi, insanın kendi eksik taraflarıyla dalga geçmesi ve acımasız doğruluk silahlarını kullanıyor.

[image lightbox=”1″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2019/08/Dear-White-People-Season-3-Logan-Browning.jpg[/image]

Dear White People 4. Sezon: Kimler Oynuyor?

‘Dear White People’ oyuncu kadrosunda Samantha White rolünde Logan Browning, Troy Fairbanks rolü ile Brandon P. Bell yer alıyor.
DeRon Horton, Lionel Higgins karakteri ile karşımıza çıkarken, Antoinette Robertson ‘Colandrea “Coco” Conners’ rolü ile oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Dear White People 4. Sezon: Ne Zaman Yayınlanacak?

‘Dear White people’ 3. sezonu 2 Ağustos 2019’da yayınlanmıştı. Bu sezonun göreceği ilgiye ve izlenmeye bağlı olarak Netflix 4. sezona devam edip etmeme konusunda karar verecek. Netflix’in önceki kararlarını göz önüne aldığımızda Neflix’in yayınladığı dizilerinde 3. sezon sonrası iptal etme eğilimi yüksek olarak görülüyor.

Henüz resmi bir açıklama yapılmayan ‘Dear White People’ 4. Sezonunun onay verilmesi halinde en iyi tahminle 2020’nin yaz döneminde yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.

‘Dear White People’ 4. Sezonunu beklerken eğer izlemediyseniz veya tekrar izlemek isterseniz dizinin ilk üç sezonunu Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

You May Also Like