The Umbrella Academy 2. Sezon durumu: Ne zaman yayınlanacak?

The Umbrella Academy 2. Sezon, Netflix’in ilgi çeken süper kahraman dizisindeki bir sonraki bölüm olabilir. Ama bir başka The Umbrella Academy sezonu olacak mı ve olursa 2. sezon ne zaman yayınlanacak sorularının cevabını araştırdık.

Ellen Page, Tom Hopper, Robert Sheehan ve Mary J. Blige’in kadrosunda olduğu süper kahraman dizisi The Umbrella Academy, Gerard Way (My Chemical Romance) tarafından yazılıp Gabriel Bá tarafından çizilen, Dark Horse Comics’in yayınladığı, Eisner ödüllü aynı adlı popüler çizgi romandan uyarlandı.

Aralarında pek de anlaşamayan süper güçlere sahip bir aile, babalarının gizemli ölümünden sonra tekrar bir araya gelir. Yıllardır ayrı kalmış bu ailenin tekrar araya geldiğinde aralarında ilişki artık pek dost canlısı değildir. Babalarının gizemli şekilde ölüşü ve dünyaya yok etmeye yönelik bir komplo ortaya çıkınca Umbrella Academy’nin dünyayı kurtarmak için bir kez daha birleşmesi gerektiğini ortaya çıkarır.

The Umbrella Academy 2. sezon
The Umbrella Academy (c) Netflix

The Umbrella Academy’nin ikinci sezonu onayı, dizinin Netflix’te kısa bir süre önce yayınlanan ilk sezonunun başarısının ardından her zamankinden daha çok olası duruyor.


The Umbrella Academy 2. Sezon yenilenme durumu:

Netflix’ten The Umbrella Academy 2. Sezonu için onay verildi. Screen Rant sitesinin haberine göre yeni sezon çekimlerine Mayıs’ta başlanacak. Yapım süresinin Eylül’de tamamlanması bekleniyor.

Dizinin 2. sezon ilk bölümünü yönetecek kişi ilk sezon ilk ve son bölümlerinin de yönetmenliğini yapan Peter Hoar olacak.


The Umbrella Academy 2. Sezon oyuncu kadrosu:

İkinci sezon için resmi onayı henüz verilmedi ama ilk sezondan bazı oyuncuların yeni sezonda da kadroda olacakları tahmin ediliyor.

Rolü Oyuncu Daha önce hangi yapımlarda oynadı?
#7: (Vanya) Ellen Page X-Men, Juno, Inception
#1 (Luther) Tom Hopper Game of Thrones, Black Sails, Merlin
#2 (Diego) David Castaneda Sicario: 2 Soldado
#3 (Allison) Emmy Raver-Laupman A Million Little Things, Odd Mom Out
#4 (Klaus) Robert Sheehan Fortitude, Genius, Misfits
#5 Aidan Gallagher Modern Family / Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
#6 (Ben) Justin H. Min CSI Cyber, Faking It, Pure Genius
Dr. Hargreeves Colm Feore Chicago, The Chronicles of Riddick, Thor
Grace Jordan Claire Robbins Supernatural, Anon, iZombie
Pogo Adam Godley Breaking Bad, Suits, Charlie and the Chocolate Factory


The Umbrella Academy 2. Sezon ne zaman yayınlanacak?

The Umbrella Academy’nin Şubat’ta yayınlanan birinci sezonunun yayın tarihi 15 ay öncesinde resmi olarak duyurulmuştu.  Dizinin yapımcısı ve yazarı Steve Blackman’ın geçtiğimiz dönemde verdiği bir röportajda dizinin bir sezonunun yazılışı ve çekim aşamalarının 18 aya yakın sürdüğünü  açıklamıştı.

The Umbrella Academy 2. sezonu 31 Temmuz 2020’de yayınlanacak.

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=a4suPK32WRk[/tnm_video]

The Umbrella Academy 2. Sezonu kaç bölüm olacak?

Netflix, orijinal yapımlarının kaç bölüm olacağı konusunda şu ana kadar oldukça tutarlı ilerliyor. İlk sezon, her biri yaklaşık bir saat uzunluğunda 10 bölümden oluşuyordu. İkinci sezonun da tam olarak uymasını ve 10 bölümden olmasını bekliyoruz.


İkinci sezonu beklerken yayınlanan ilk sezonu Netflix’ten izleyebilir veya sizin için hazırladığımız The Umbrella Academy 1. sezonunda yer alan şarkılar listesine gözatabilir ve Spotify ile dinleyebilirsiniz.

You May Also Like