Sex Education’dan Aimee Lou Wood yeni sezon hakkında konuştu

Sex Education’ın dördüncü ve büyük olasılıkla son sezonu yolda

Sex Education’ın dördüncü ve büyük olasılıkla son sezonu yolda ve bu yıl içinde bir tarihte yayınlanacak.

Çeteden son ayrıldığımızda Meave yurtdışında eğitim almak için bir teklif almış, Moordale’in ise müteahhitlere satıldığı açıklanmıştı.

Bir televizyon programına verdiği ropörtajda Aimee Lou Wood yeni sezon hakkında şunları söyledi: “Bu çok yeni bir şey. Yeni bir okuldayız. Benim karakterim için Maeve yok çünkü Maeve Amerika’da, hayatında ilk kez bir erkek arkadaşı yok, bu yüzden her şey onun için çok yeni ve taze.”

“Aimee ‘sanatı’ buluyor. Kendisinin bir sanatçı olduğunu keşfediyor ve ben bu benim çok hoşuma gidiyor çünkü tüm zaman boyunca ona hep zeki olmadığı, söyleyecek ilginç bir şeyi olmadığı, hep yanlış şeyler söylediği hissettirildi. Ama o herkesten farklı bir şekilde düşünüyor ve farklı bir düzlemde ve aslında gerçekten yaratıcı ve duygusal olarak zeki ve bir sanatçı olması da çok mantıklı. “

“Hoşuma giden şey, üç sezon boyunca herkesin onun zekası hakkında bu yorumları yapması onu rahatsız etmiyormuş gibi görünmesi ve sanki etmiyormuş gibi görünüyor. Ancak 4. sezonda bunun elbette onu rahatsız ettiğini ve elbette bu konuda güvensiz hissettiğini fark ediyorsunuz ve onun iç dünyasını daha fazla tanıyorsunuz.”

Sex Education ilk 3 sezonunu Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

You May Also Like