‘Squid Game’ 2. Sezon Yayın Tarihi, Oyuncu Kadrosu ve Tüm Bilinmesi Gerekenler

Netflix, 2. Sezon yayın tarihi hakkında önemli bir bilgilendirme yaptı

Netflix dizisi Squid Game’in 1. Sezonu büyük bir küresel hit oldu, Koreli survival gerilim dizisi milyonlarca hayran kazandı ve yeni çıkış yapan yıldızlarına ödüller kazandırdı. Hatta bir reality yarışması olan Squid Game The Challenge’ı da doğurdu ve bu da yine büyük başarı elde etti.

Yaratıcı Hwang Dong-hyuk’un dizisinin ilk bölümü Eylül 2021’de yayınlanmıştı, dolayısıyla 2. sezonu uzun süredir bekliyorduk. Sevindirici haber şu ki, artık ne zaman yayınlanacağına dair elimizde resmi bir takvim var. Bu büyük bir zaman aralığı ama yine de artık elimizde bir tarih var ve oda bu yıl.

İşte Squid Game 2. Sezon hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şey.

Squid Game 2. Sezon yayın tarihi

Netflix’in 2023 4. çeyrek kazanç raporunun bir parçası olarak yayınladığı hissedar mektubunda yayıncı, Squid Game 2. Sezonunun 2024’te yayınlanacağını teyit etti.

Daha öncede, Netflix Haziran 2023’te oyuncuların ve dizi yapımcılarının nihayet ilk masa okumaları için bir araya geldiklerini ve prodüksiyonun “bu yılın sonlarında” başlayacağını duyurmuştu.

AllKPop’un haberine göre, dizinin yıldızı Lee Jung-jae Squid Game 2. sezon çekimlerinin yaz aylarında başlayıp 10 ay sürmesinin beklendiğini ifade etti. Emmy ödüllü aktör, “İlk sezon üzerinde de 10 ay çalıştık ama Covid-19’dan kaynaklanan gecikmeler oldu,” dedi. “Ancak 2. sezon boyut olarak daha büyük olacağından, tamamlanması muhtemelen daha uzun sürecek.”

Squid Game 2. Sezon oyuncu kadrosu

Netflix Squid Game 2. Sezon’un ana oyuncu kadrosunu resmen açıkladı.

Squid Game 1. Sezon karakterlerinin çoğu öldü, ancak ikinci sezonda geri dönecek iki önemli oyuncu var: Seong Gi-hun ve Front Man.

Hwang Dong-hyuk, 2. Sezonun yenilenmesiyle ilgili duyuru yazısında bizzat açıkladı. Ayrıca, ilk sezonda oyunların ilk turunu yöneten animatronik oyuncak bebek Young-hee’ye eşlik edecek korkunç bir erkekle birlikte Satıcı’nın, nam-ı diğer “ddakji’li takım elbiseli adam”ın potansiyel dönüşünü de duyurdu.

Haziran ayında Netflix, Netflix’in Sweet Home dizisinin yıldızları ve daha önce Squid Game’in yapımcısıyla çalışmış oyuncular dahil olmak üzere ikinci sezonda da oyuna katılacak daha fazla kişiyi duyurdu.

Ana oyuncu listesi

  • Lee Jung-jae, 45,6 milyar dolarlık ödülü kazanmak için üzücü bir yarışmadan sağ çıkan bir kumarbaz olan Gi-hun rolünde. Maruz kaldığı şiddet yüzünden travma geçiren Gi-hun, şimdi oyunun organizatörlerini ifşa etme ve öldürülen yarışmacı arkadaşları için adalet sağlama görevindedir.
  • Lee Byung-hun, 28. Squid Game yarışmasını oynayıp kazandıktan sonra oyunları denetleyen ve çoğu zaman maskeli bir karakter olan Ön Adam rolünde. Ağabeyi, dedektif Hwang Jun-ho (Wi Ha-joon), kaybolduktan sonra onu aramaya gelmiştir.
  • Satıcı rolünde Gong Yoo, para sıkıntısı çeken yarışmacıları oyunlara çekmek için ddakji kullanan, oyunlar için bir işe alım görevlisi.
  • Wi Ha-jun, 1. Sezonun sonunda akıbeti belirsiz olan Ön Adam’ın küçük kardeşi Hwang Jun-ho rolünde.
  • Park Gyu-young henüz belirtilmemiş bir rolde. (Sweet Home 1. ve 2. Sezonlarda da rol aldı ve Celebrity’de de yer alacak).
  • Jo Yu-ri henüz belirtilmemiş bir rolde. (Kendisi aynı zamanda bir şarkıcı ve Iz*One grubunun bir üyesiydi.)
  • Kang Ae-sim belirtilmemiş bir rolde. (Be Melodramatic ve Netflix’in Move to Heaven dizilerindeki çalışmalarıyla tanınıyor).
  • Lee David belirtilmemiş bir rolde. (Daha önce yönetmen Hwang’ın The Fortress filminde rol almıştı.)
  • Lee Jin-uk, belirtilmemiş bir rolde. (Daha önce Sweet Home ve Hwang’ın Miss Granny filmlerinde rol almıştı.)
  • Choi Seung-hyun belirtilmemiş bir rolde. (Daha önce Tazza: The Hidden Card ve Commitment gibi dizilerde rol aldı.)
  • Roh Jae-won belirtilmemiş bir rolde. (Daha önce Missing Yoon ve Ditto gibi filmlerde rol aldı.)
  • Won Ji-an belirtilmemiş bir rolde.
  • Yim Si-wan belirtilmemiş bir rolde.
  • Kang Ha-nuel belirtilmemiş bir rolde.
  • Park Sung-hoon belirtilmemiş bir rolde.
  • Yang Dong-geun belirtilmemiş bir rolde.

Squid Game 2. Sezon Konusu

Hwang 2022’de E!’ye yaptığı açıklamada ikinci sezon için bir taslak hazırladığını ve dizinin gidişatından memnun olduğunu söyledi. “Yeni oyunlar ve yeni karakterlerle dolu bir ikinci sezon hazırlığı var. Ben beğendim. Çok iyi olacağını düşünüyorum. Beklediğimden de iyi” dedi.

Bu arada Lee Jung-jae “2. Sezonun ana konusunun intikam olacağını” ve hem Gi-hun hem de Front Man’in ” gelecek hikayenin kilit figürleri” olacağını söyledi. Zira, Squid Game 1. Sezonunun son anlarında Gi-hun, Satıcının yeni yarışmacılar bulma görevine çıktığını gördükten sonra geçmişi ardında bırakmamayı seçmişti.

Haberdar ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like