Travelers 4. Sezon durumu ve yayın tarihi

Kanada yapımı dizi Travelers 4. sezonu ile ekranlarda olmayacak.
Travelers

Üçüncü sezonu geçtiğimiz günlerde yayınlanan Netflix dizisi Travelers’ın dördüncü sezon tarihi hakkında bildiklerimizi bu sayfada toparladık.

Travelers‘ın üçüncü sezonunda Grant MacLaren ve gelecekten gelen üstün eğitimli ekibini bir yandan sadakat, güven ve ölümle diğer yandan da yapay zekânın sürekli artan gücüyle başa çıkmak zorunda oldukları zorlu bir mücadele izlemiştik. İnsanlar varlıklarından artık haberdar olması nedeniyle ekibin hem Yolcu programını kamuoyundan gizlemek için hem de FBI’ın gözü üzerlerindeyken görevlerini yerine getirmeye devam etmek için bir yol bulmaları gerekiyordu. Fraksiyon’u durdurmaya, kaçak Yolcu 001’i yakalamaya ve dünyayı korkunç bir gelecekten kurtarmaya çalışırken ekiptekilerin her birinin kendi kişisel kırılma noktalarıyla yüzleştiği sezonu hep beraber izledik.


Travelers 4. Sezon yenilenme durumu:

(Son Güncelleme: 02.02.2019)

Son gelen haberlere göre Travelers 4. sezonu ile ekranlarda olmayacak.

Kanada yapımı dizi üçüncü sezonu önceki sezonlara göre iyi bir izlenme oranını yakalamış olsa bile Netflix yönetimi diziyi bitirme kararı aldı.

Dizinin bazı oyuncuları iptal haberinden sonra kişisel Twitter hesaplarından mesajlar yayınladı. Dizinin başrol oyuncusu Eric McCormack dizinin hayranlarına üçüncü sezona gösterdikleri ilgi için teşekkür ederken, dizinin yaratıcısı Brad Wright dizinin tüm oyuncularına ve yapım ekibine gösterdikleri emek için teşekkür etti.

Ve dizide yer alan diğer oyuncuların iptal kararı sonrası mesajları:

 

Travelers neden iptal oldu?

Bu sorunun cevabını belki hiçbir zaman kesin olarak öğrenemeyeceğiz ama bir sebep düşünürsek dizinin Netflix’in istediği izleyici oranını yakalayamaması olabilir.

Üçüncü sezona kadar Kanadalı televizyon kanalı Showcase ile ortak yapım olarak götüren Netflix dördüncü sezondan itibaren tek yapımcı olarak devam ediyordu. Bu sebeple dizinin artan yapım maliyetleri Netflix’in diziyi iptal etmesinde temel sebeplerden biri olabilir.


Travelers‘ın ilk 3 sezonunu Netflix’ten izleyebilirsiniz.

Travelers dizisinin iptal kararı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bize yorumlarınızı Twitter’dan (@Netflixhaber) gönderebilirsiniz.

1 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like