Lost in Space 2. Sezon durumu ve yayın tarihi

Netflix dizisi Lost in Space ikinci sezonu ile yakında geri dönüyor. Dizi hayranları heyecanla ikinci sezonu bekliyor ve Robinson Ailesine ne olduğunu merak ediyorlardı.

Lost in Space 1960’ların klasik bilim kurgu dizisini dramatik ve modern bir Netflix Orijinali olarak yeniden yorumluyor. Günümüzden 30 yıl sonraki bir gelecekte geçen hikâyede uzayın kolonileşme dönemi başlamıştır ve daha iyi bir gezegende kendilerine yeni bir hayat kurmak üzere sınanmış ve seçilmiş olanların arasında Robinson ailesi de bulunmaktadır. Ancak bu çiçeği burnunda koloniciler yeni evlerine doğru seyahat ederken beklenmedik biçimde rotadan saparlar. Şimdi, orijinal varış noktalarının birçok ışık yılı uzağındaki tehlikeli ve yabancı bir gezegende hayatta kalabilmek için yeni müttefikler bulmak ve iş birliği yapmak zorundadırlar.


Lost in Space 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Lost In Space dizisinin ikinci sezonu 2019 yaz aylarında yayınlanacak.


Dizinin ikinci sezon çekilmleri Eylül 2018’de başlamıştı. Yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı henüz açıklanmadı.

Legendary Television’un yapımcılığını üstlendiği Lost In Space’in başrollerini Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio ve Parker Posey canlandırıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığında ise Zack Estrin, Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama ve Burk Sharpless bulunuyor.

Los in Space’in ilk sezonunu buradan izleyebilirsiniz.

You May Also Like