Freud 2. Sezon Yayın Tarihi: Yeni sezon olacak mı?

Modern bilim tarihinde az sayıda kişi eylemlerimiz, davranışlarımız ve insan varlığının anlamı hakkında Avusturyalı nörolog ve psikiyatrist Sigmund Freud kadar etkili olmuştur. Psikanalizin kurucusu ölümünden 80 yıl sonra Netflix’in yayıncısı olduğu bir dizi ile ekranlarımıza geliyor.

Psikanalizin kurucusu Sigmund Freud’un kötü şöhretli bir katili araştırdığı ‘Freud’ dizisinin 1. sezonu 15 Mart 2020’de ORF’de yayınlanmasının ardından 23 Mart 2020’de Netflix’te gösterime girdi.

19. yüzyıl Viyana’sında katı bir toplumun otantik tasviri ve ustaca örülmüş karmaşık hikayesi ile eleştirmenlerden beğeni toplayan dizinin 2. sezonu merakla beklenmeye başlandı. İşte Freud 2. sezonu hakkında bildiklerimiz.

[image lightbox=”0″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/03/freud2-OCocug-Hport.jpg[/image]

Freud 2. Sezon Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

Diziyi daha önceki korku filmi türündeki başarılı çalışmaları ile tanınan, Freud gibi bir diğer Avusturyalı olan Marvin Kren yönetiyor.

Baş kahraman Sigmund Freud rolünü Robert Finster canlandırıyor. Fleur Salomé rolünde Ella Rumpf, Alfred Kiss rolünde Georg Friedrich, Lenore rolünde Brigitte Kren, Franz Poschacher rolünde Christoph Krutzler, Kontes Sophia von Szápáry rolünde Anja Kling ve Szápáry Kont Viktor rolünde Philipp Hochmair dizinin diğer oyuncuları olarak yer alıyor.

İkinci sezon yenilendiği takdirde dizinin ilk sezonunda yer alan tüm oyuncuların yeni sezonda da yer almasını bekliyoruz.

Freud 2. Sezon Yayın Tarihi: Yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Freud sekiz bölümden oluşan 1. Sezonu 23 Mart 2020’de Netflix’te yayınlanmıştı.

Dizi ilk olarak Alman ORF televizyonunda yayınlanmasıyla izleyicilerin ve eleştirmenlerin yüksek beğenisini toplamış ve Romy Awards 2020 ödülüne aday gösterilmişti. Olumlu yorumları göz önüne aldığımızda dizinin yeni bir sezon ile geri döneceğini düşünüyoruz.

İkinci sezon yenilendiği takdirde Freud 2. sezonunun Mart 2021‘de yayınlanmasını bekliyoruz.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.

Freud Fragmanı:

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=VQfcZ9Ak2nU[/tnm_video]

Freud dizisini nasıl izleyebilirim?

Alman yapımı ‘Freud’ dizisinin şu ana kadar yayınlanan tüm bölümlerini bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

You May Also Like