YOU 3. Sezon: Yayın Tarihi, Konusu, Oyuncuları

You 3. Sezon

Netflix’in popüler dizilerinden biri olan You dünden itibaren 2. sezon tüm bölümleri ile Netflix’te yayında. Ama You ikinci sezonunu bitiren izleyiciler 3. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte You üçüncü sezon hakkında bildiklerimiz.

You 3. Sezon Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

10 bölümden oluşan ilk sezonu Caroline Kepnes’in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin başrolünde ‘Joe’ karakterini canlandıran ve TV dizisi Gossip Girl’den de tanıdığımız Penn Badgley bulunuyor. Elizabeth Lail ise Joe’nun aşık olduğu ‘Beck’e hayat veriyor.

3.  Sezonda Badgley ve ikinci sezon sonunda hayata olan Padovan, Pedretti, Ortega’nın kadroda yer alacağını tahmin ediyoruz.

Penn Badgley

Joe Goldberg

Victoria Pedretti

Love Quinn

Jenna Ortega

Ellie Alves

James Scully

Forty Quinn

Ambyr Childers

Candace Stone

Carmela Zumbado

Delilah Alves

You 3. Sezon Konusu: Neler Olacak?

You ilk sezonunda: New York’ta kitapçı dükkanı işleten Joe’nun Beck ile tanılması ve o’na ilk görüşte aşkını izlemiştik. Onu kendine aşık etmek için her yolu deneyen Joe’nun Beck’e duyduğu tuhaf ilgi hızla bir saplantı hâline gelince, onunla arasındaki tüm engelleri ve insanları stratejik ve sessiz bir şekilde ortadan kaldırma çabasına yer verilmişti.

Caroline Kepnes imzalı devam romanı ‘Hidden Bodies’den uyarlanan ikinci sezonda bu kez hikaye Los Angeles’ta geçiyor. Joe  ikinci sezonda farklı bir kimlik alarak ‘Will’ ismini kullanmaya başlıyor ve yepyeni bir aşka yelken açıyor.

You 3. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

You 2. sezonu 26 Aralık 2019’da yayınlanmıştı.

Netflix 14 Ocak’ta yaptığı açıklama ile resmi olaarak 3. sezon onayını açıkladı

2021 yılı olarak açıklanan You 3. Sezonu yayın  tarihinin 2021 ilk çeyreğinde yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.

You Fragmanı

 

Caroline Kepnes’in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Penn Badgley, Elizabeth Lail, Shay Mitchell, Lucy Padovan ve Zach Cherry’nin başrollerinde olduğu You dizisinin 3. Sezonunu beklerken eğer izlemediyseniz veya tekrar izlemek isterseniz dizinin önceki bölümlerini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

2 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like