V Wars 2. Sezon: Yayın Tarihi, Konusu, Oyuncuları

Merakla beklenen V Wars dünden itibaren tüm bölümleri ile Netflix’te yayında. Ama V Wars ilk sezonunu bitiren izleyiciler 2. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte V Wars 2. sezon hakkında bildiklerimiz.

V Wars 2. Sezon Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

Ian Somerhalder dizinin ana karakteri olan Dr. Luther Swann rolünde yer alıyor. Dizinin yapımcıları arasında yer alan Somerhalder ayrıca dizinin bir bölümünde yönetmen koltuğuna da oturuyor. Ian Somerhalder en çok daha önce rol aldığı Vampire Diaries dizisinde ki Damon Salvatore rolü ile tanınıyor.

CW dizisi ‘Arrow’ da Captain Pike rölünden de tanıdığımız Adrian Holmes V Wars’ta Swann’ın yakın arkadaşı olarak karşımıza çıkıyor.

Bu iki oyuncuya ek olarak: Calix Niklos karakteri ile Peter Outerbridge, Mila Dubov karakteri ile Laura Vandervoort, Dezs karakteri ile Kyle Breitkopf,Jimmy Saint karakteri ile Michael Greyeyes , Kaylee Vo karakteri ile Jacky Lai, ve Danika karakteri ile Kimberly-Sue Murray dizinin diğer oyuncuları arasında yer alıyor.

[image lightbox=”0″ caption=””]https://occ-0-299-300.1.nflxso.net/dnm/api/v6/E8vDc_W8CLv7-yMQu8KMEC7Rrr8/AAAABdOC4Pe91BoR1JELIScIUrO8oVMdF6aTUG5vVrWFqWOVHX_s4dqFzFeMnZqDiehyhRtd_T1FdqzO0ggXgmVBLhBhM0u7.jpg?r=32e[/image]

V Wars 2. Sezon Konusu: Neler Olacak?

V Wars önceki sezonunda: Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder), en yakın arkadaşı Michael Fayne’in (Adrian Holmes) gizemli bir hastalık yüzünden insanlarla beslenen tehlikeli bir yaratığa dönüşmesiyle korkunç bir dünyaya adım atmışlardı. Hastalık yayılıp daha fazla insan dönüşüm geçirdikçe, toplum zıt gruplara ayrılmış ve normal insanlarla sayıları giderek artan “vampirler” karşı karşıya gelmişlerdi. Swann neler olup bittiğini anlamak için zamanla yarışırken Fayne, yer altındaki vampirlerin güçlü lideri olmuştu.

V Wars 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

V Wars 1. sezonu 5 Aralık 2019’da yayınlanmıştı. Bu sezonun göreceği ilgiye ve izlenmeye bağlı olarak Netflix 2. sezona devam edip etmeme konusunda karar verecek.

Henüz resmi bir açıklama yapılmayan V Wars 2. Sezonunun onay verilmesi halinde en iyi tahminle Aralık 2020‘de yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.

Ian Somerhalder’ın başrolünde yer aldığı V Wars’ın 2. Sezonunu beklerken eğer izlemediyseniz veya tekrar izlemek isterseniz dizinin önceki bölümlerini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

You May Also Like