Locke & Key 2. Sezon: Yayın Tarihi, Konusu, Oyuncuları

Locke & Key ilk sezonunu bitiren izleyiciler 2. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte Locke & Key 2. sezon hakkında bildiklerimiz.

Joe Hill ve çizgi roman sanatçısı Gabriel Rodríguez’in çizgi romanlarından uyarlanan Locke and Key dünden itibaren tüm bölümleri ile Netflix’te yayında. Locke & Key ilk sezonunu bitiren izleyiciler 2. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte Locke & Key 2. sezon hakkında bildiklerimiz.

Locke & Key Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

Darby Stanchfield, Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones ve Laysla De Oliveira dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Oyuncu Daha önce nerede izledik?
Jackson Robert Scott IT
Connor Jessup Falling Skies | American Crime
Emilia Jones Utopia | Horrible Histories: The Movie
Darby Stanchfield Mad Man | Scandal

Locke & Key Konusu: Neler Olacak?

Babalarının gizemli ölümünün ardından üç kardeş anneleri ile miras kalan ata yadigârı Key Evi’ne taşınırlar. Eve yerleşen aile evin babalarının ölümü ile ilgili olabilecek sihirli anahtarlar ile dolu olduğunu keşfederler. Üç kardeş anahtarları ve bu anahtarların güçlerini keşfederken bir iblisi uyandırırlar. Bu iblis anahtarları kardeşlerden çalmak için elinden gelen her şeyi yapmayı göze almıştır.

Daha önce Lost ve Bates Motel ile tanıdığımız Carlton Cuse ve Tepedeki Ev ile tanıdığımız Meredith Averill imzalı dizi bir aileyi bir arada tutan sarsılmaz bağlar ve kardeşlerin sırlarla dolu evde bir yetişkinliğe geçiş hikayesini konu alıyor.

[image lightbox=”1″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/02/netflix-LOCKE-e1581108847991.jpg[/image]

Locke & Key 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

‘Locke and Key’ 7 Şubat 2020’de yayınlanan ilk sezonunun ardından Netflix, dizinin ikinci sezonunu onayladı.

Çizgi roman uyarlaması daha önce de gündeme gelen fantastik ve korku türlerini bir araya geldiği ‘Locke & Key’ dizisinin yaratıcıları 2. Sezon çalışmalarına başladıklarını açıkladılar.

Henüz resmi bir açıklama yapılmayan Locke and Key 2. Sezonunun bir değişiklik yaşanmazsa 2021 yılı başlarında yayınlanması bekleniyor.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.


Locke & Key Fragmanı

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=pe8kYtM2H_I[/tnm_video]

Locke & Key dizisini nasıl izleyebilirim?:

Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in IDW Comics tarafından yayınlanan çok satan çizgi roman serisinin televizyon uyarlaması Locke & Key 2. sezonunu beklerken eğer izlemediyseniz veya tekrar izlemek isterseniz dizinin önceki bölümlerini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

1 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like