The Night Agent 2. Sezon Yayın Tarihi: Yeni Sezon Onayı Aldı

The Night Agent, Netflix’in haftalık TOP 10’unda kendine yer bulduktan sonra ikinci sezon onayını aldı.

Aksiyon gerilim dizisi The Night Agent, 23 Mart’ta Netflix’e giriş yaptı. Dizi bir haftada 168.71 milyon saat izlenerek Netflix’in haftalık Top 10 listesinde zirveye yükselmesinin ardından hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Netflix genellikle onay vermeden önce dizinin 28 günlük performansına ilişkin verileri bekler, ancak bu kez yayın servisi The Night Agent’a 10 bölümlük ikinci sezon için yeşil ışık yakmakta gecikmedi.

Gelecek sezon hakkında konuşan dizinin yaratıcısı Shawn Ryan şu itirafta bulundu: “Geçtiğimiz hafta tam bir kasırga gibiydi. Sonunda The Night Agent’ı dünyayla paylaşabildik.”

Ryan şöyle devam etti: “Diziye gösterilen muazzam tepkiyi görmek oyuncularımız, yazarlarımız, yönetmenlerimiz, ekibimiz ve Sony Pictures Television ve Netflix’teki ortaklarımız için büyük bir mutluluk oldu.”

Matthew Quirk’ün aynı adlı romanından esinlenen The Night Agent’ın başrol oyuncusu Gabriel Basso, Peter Sutherland yeni sezonda rolünü yeniden canlandırmak üzere geri döneceği haberini Instagram hesabından paylaştı.

The Night Agent 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Instagram paylaşımında Basso, gelecek sezonun bir tanıtım klibini paylaştı ve altına şu notu düştü: “Görev Kabul Edildi: The Night Agent 2. Sezon. 2024’te geliyor.

Birinci sezon, Peter’ın ABD hükümetinin tepesindeki bir köstebeği çevreleyen büyük bir komploya rastladığında Beyaz Saray’daki işinin tehdit altında olduğunu fark etmesiyle başlıyor.

CEO Rose Larkin (Luciane Buchanan) gerçeği bulma çabasında ona yardımcı olurken, bir yandan da teyzesi ve amcasının katillerinin tehdidiyle karşı karşıya kalıyor.

The Night Agent ilk sezonu Netflix’te yayında.

You May Also Like