Sex Education 2. Sezon durumu ve yayın tarihi

Netflix resmi Twitter sayfasından yayınladığı video ile ikinci sezonu onayladı.

Muhtemelen 2019’un Netflix’in en iyi komedi dizilerinden biri olan Sex Education’ın ilk sezonu bitmesiyle dizinin hayranları 2. sezonu beklemeye başladı. Peki Sex Education ikinci sezon için yenilenecek mi ve ne zaman yayınlanacak? İşte şu ana kadar bildiklerimiz.

İlk sezonunda seks terapisti olan annesiyle birlikte yaşayan deneyimsiz ve sosyal ilişkilerde beceriksiz, seks konulu rehberler, videolar ve rahatsız edici derecede açık sohbetlerle çevrili olan ve istemeden de olsa konunun uzmanı olan bir liseli olan Otis Milburn ile tanıştık. Ev yaşantısı okulda öğrenildiğinde Otis, statü kazanmak için uzmanlık konusu olan bu bilgileri kullanabileceğini fark eder. Otis, keskin zekalı asi bir kız olan Maeve ile birlikte gizli bir seks terapisi kliğini açar. Bu klinikte Otis, okuldaki diğer öğrencilerin hem tuhaf hem de hayret verici sorunlarıyla uğraşmaya başlar. Ergen cinselliğini analiz eden Otis, kendisinin de terapiye ihtiyacı olabileceğini fark eder.


Sex Education 2. Sezon yenilenme durumu:

(Son Güncelleme: 01.02.2019)

Netflix resmi Twitter sayfasından yayınladığı video ile ikinci sezonu onayladı.

Bu paylaşımı dizinin hayranları arasında ikinci sezonun geleceği konusunda büyük bir heyecan yarattı.

Dizinin popülerliğini göz önüne aldığımızda yakın bir zaman içinde dizinin yenilenmesi beklenen bir seçimdi.

Sex Education 2. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Dizinin ikinci sezonu 17 Ocak 2020‘de yayınlanacak.

Sex Education 2. Sezon Fragmanı


Başrollerinde Asa Butterfield (Otis Milburn), Gillian Anderson (Jean Milburn) olan Netflix dizisi Sex Education’ın 1. sezonunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

You May Also Like