I Am Not Okay With This 2. Sezon Yayın Tarihi: Yeni sezon olacak mı?

Merakla beklenen I Am Not Okay With This dünden itibaren tüm bölümleri ile Netflix’te yayında.

I Am Not Okay With This ilk sezonunu bitiren izleyiciler 2. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte I Am Not Okay With This 2. sezon hakkında bildiklerimiz.

I Am Not Okay With This 2. Sezon Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

Netflix dizisi The End of the F***ing World’ün yönetmeni Jonathan Entwistl ve Stranger Things’in yapımcılarının imzasını taşıyan dizi Charles Forsman’ın çizgi romanlarından uyarlandı.

Sophia Lillis (‘Sharp Objects’) “sıkıcı beyaz kız” Sydney karakteri ile dizinin başrolünde yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları; Sydney’in en iyi arkadaşı Dina rolünde ‘The Good Wife’ dizisinden tanıdığımız Sofia Bryant, Brad rolünde Richard Ellie (Veronica Mars), Maggie rolünde Rose Perkins, Liam karakteri ile Aidan Wojtak-Hissong, Bay Whitaker rolünde Gregg Daniel ve Bayan Cappriotti rolünde Patricia Scanlon yer alıyorlar.

Yeni sezonda kadroya yeni isimler eklenebilir. Ancak ‘It’ filmi ile tanınan Wyatt Oleff’in canlandırdığı Stanley Barber 2. sezon kadrosunda yer almayacak.

[image lightbox=”0″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/02/D8tUnXCU8AAS0pM.jpg[/image]

I Am Not Okay With This Konusu: Neler Oldu?

Dizinin önceki sezonunda babasının trajik ölümünün ardından Sydney’in ergenliğin getirdiği sıkıntılarla mücadelesini, cinselliği keşfedişini ve Dina’ya olan ilgisini izledik. Ailesi ile başa çıkma mücadelesi sırasında Sydney tesadüfen bazı telekinetik yeteneklerinin olabileceğini keşfetmişti.

I Am Not Okay With This 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

I Am Not Okay With This’in 20-25 dakikalık 7 bölümden oluşan 1. sezonu 26 Şubat 2020’de yayınlanmıştı. Bu sezonun göreceği ilgiye ve izlenmeye bağlı olarak Netflix 2. sezona devam edip etmeme konusunda karar verecek.

Henüz resmi bir açıklama yapılmayan I Am Not Okay With This 2. Sezonunun onay verilmesi halinde en iyi tahminle Şubat 2021‘de yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.

I Am Not Okay With This İlk 7 Dakikası

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=AWjW9tjKjhk [/tnm_video]

Stranger Things’in yapımcıları ve The End of the F***ing World’ün yönetmeninin ortak projesi ‘I Am Not Okay With This’, 2. Sezonunu beklerken eğer izlemediyseniz veya tekrar izlemek isterseniz dizinin önceki bölümlerini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

9 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like