Titans 2. Sezon: Yayın Tarihi, Konusu, Oyuncuları

DC evreninin popüler dizisi Titans ikinci sezon için geri dönmeye hazırlanıyor. Titans 2. sezonun yayın tarihi ve yeni sezondan gelişmeler geçtiğimiz günlerde yapılan San Diego Comic-Con 2019’da açıklandı.

Titans, Robin’in Batman’den ayrıldıktan sonra “kendi takımını” kurmasını konu alıyor. Dick Grayson’ın merkezinde dizide Titans’ı Robin, Starfire, Raven ve Beast Boy oluşturuyor.

Titans 2. Sezon Konusu: Ne anlatılıyor?

Dizinin izleyicilerininde beklediği gibi Titans’ın 2. Sezonunda da kahramanlar Batman’in eski Robin’i; Dick Grayson eşliğinde şuç ile savaşmaya ve şehirin güvenliğini sağlamaya devam edecek.

Titans 2. Sezon Oyuncuları: Kimler Oynuyor?

Dizinin favori oyuncuları Dick Grayson (Brenton Thwaites), Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Beast Boy (Ryan Potter) ve Robin Jason Todd (Curran Walters) yeni sezonda da dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Titans 2. Sezonu ile beraber kadroya Bruce Wayne rolü için Iain Glen ve Lex Luthor’un yakın koruması rolü ile Natalie Gumede, Ravager rolü ile Chelsea Zhang, Aqualad karakteri ile Drew Van Acker, Jericho karakteri ile Chella Man,Slade Wilson (Deathstroke the Terminator) rolünde Esai Morales katılacak.

Titans 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne zaman yayınlanacak?

Titans 2. Sezon yayını Amerika Birleşik Devletleri’nde 6 Eylül 2019’da DC’nin kendi yayın platformu DC Universe’te yayınlanmaya başlanacak. Ancak diziyi Netflix’te izleyecek izleyicilerin bir süre daha beklemesi gerecek. Dizinin Türkiye dahil bazı ülkelerde uluslararası yayın hakkını alan Netflix’e gelmesi Amerika Birleşik Devletleri’nde haftalık olarak yayınlanacak dizinin tüm bölümlerinin yayınlanmasının ardından gerçekleşecek.

Bu durumda Titans 2. Sezonunun Netflix’te yayınlanma tarihinin 2020 yılı ilk ayları olacağını tahmin ediyoruz.

Titans 2. Fragmanı

Titans 2. sezonundan herhangi bir tanıtım görüntüsü ve video henüz yayınlanmadı. Ancak yayın tarihi yaklaştıkça dizi hakkında gelişmelere sitemizde yer vereceğiz.

You May Also Like