La Casa De Papel 4. Sezon: Yayın Tarihi, Konusu, Oyuncuları

‘La Casa de Papel’, İngilizce adıyla ‘Money Heist’ ilk olarak İspanyol televizyonu Antena 3’te 2 Mayıs 2017’de yayınlandı ancak tüm dünyada popülerliğini Netflix’in 2017 sonlarında uluslararası yayın hakkını almasıyla kazandı. Her ne kadar ‘La Casa de Papel’ aslında mini-dizi olarak çekilmiş olsa da Netflix dizinin bölümlerini düzenleyerek 2 sezona ayırdı. Netflix’te yayınlanması ile birlikte dizi tüm kesimlerden beğeni topladı ve 2018’in ilk çeyreğinde yayınlanan istatistiklere göre Netflix’in en çok izlenen İngilizce-olmayan dizisi oldu.

Alex Pina diziyi yaratan kişi olarak ve aynı zamanda Sonia Martínez, Jesús Colmenar, Esther Martínez Lobato, ve Nacho Manubens ile birlikte dizinin yapımcılığını da sürdürüyor.

La Casa de Papel Oyuncuları: Kimler Oynuyor?

‘La Casa de Papel’ oyuncu kadrosunun ana karakteri Alvaro Morte’nin canlandırdığı Sergio Marquina (Profesör). Kadroda ayrıca Silene Oliviera karakteriyle Ursula Corbero, Raquel Murillo rolü ile Itziar Ituno, Agustín Ramos dos Hermanas rolü ile Paco Tous, Andrés de Fonollosa rolü ile Pedro Alonso bulunuyor.

La Casa de Papel Konusu: Ne anlatılıyor?

Dizi ilk sezonlarında soygun hikayesi anlatılırken soygunun başında Profesör lakaplı karakterin İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soymak için ekibini toplamasını izledik. Profesör her biri ayrı alanında ün yapmış kişileri bir araya getirir.Sonrasında ise beş ay boyunca bir eve kapanarak, her ihtimali hesaba katarak, ek planlar yaparak kusursuz soygunu planını yaptılar ve 5 ayın bitmesinden sonra planı devreye girdi ve soygun başladı. Plan yapıldı ama hayatın içerisinde planlamadıkları ayrıntılar ile karşı karşıya geleceklerdi.

La Casa de Papel 4. Sezon Yayın Tarihi: Ne zaman yayınlanacak?

Merakla beklenen 4. Sezon 3 Nisan 2020’de Netflix’te olacak.

Le Casa de Papel Fragmanı

‘La Casa de Papel’ dördüncü sezon gelişmelerini beklerken eğer dizinin önceki bölümlerini izlemediyseniz ya da tekrar izlemek istiyorsanız Netflix’ten ilk üç sezonu izleyebilirsiniz.

1 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like