Elite 4. Sezon yayın tarihi belli oldu: Elite Ne Zaman Geri Dönecek?

Netflix’in gençlik dizisi ‘Elite‘ eleştirmenlerin olumlu incelemelerinin yanı sıra izleyiciler tarafından da hayranlıkla izlenmeye devam ediyor. Carlos Monte ve Darío Madrona önderliğindeki ekibin hazırladığı Elite ilk bölümleri ile 5 Ekim 2018’de Netflix’te yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede tüm Dünya çapında hayran kitlesine ulaşmıştı.

Zengin ailelere ait çocuklar için özel bir okul olan Las Encinas’taki öğrencilerin hayatlarının anlatıldığı dizide, aralarından birisi tarafından işlenen cinayetin ardından hayatlarının değişimi gösteriliyor. İspanyol dizisi, iyi tasarlanmış karakter hikayeleri ve sınıf ayrımı, sosyal medyanın gençler üstünde etkisi ve LGBTQ+ temsili gibi sosyal sorunlara da değinen hikayesi ile izleyicilerin de beğenisini kazanıyor.

Yayınlanan üç başarılı sezonun ardından tutkulu bir hayran kitlesine sahip olan dizinin sevenleri oldukça hararetli geçen 3. sezonun sonrasında yeni sezonu merak ediyor. İşte Elite’in 4. sezonu hakkında şu ana kadar bilinenler.

Elite Konusu: Neler oldu?

Okula dönen Polo’nun varlığı ile tüm öğrencilerde yarattığı gerginlik ancak Las Encinas’ta yaşanacak yeni bir trajedi ile çözülebilirdi. Okulda son dönemlerini geçiren kahramanlarımız artık hayatlarının tamamen değiştirebilecek kararları almak zorunda kalacaklardı. Sezon boyunca aşkın ve arkadaşlığın her zamankinden daha önemli olduğu bu dönemde, daha yeni başlayacak hayatlarının daha da kararmasına sebep olan kıskançlık, sırlar ve intikam duyguları ile dolu bir trajediye dönüşüne tanık olacaktık.

Elite 4. Sezon Oyuncu Kadrosu: Yeni sezonda kimler yer alacak?

Netflix tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, dizinin bir çok oyuncusu 4. sezonunun ‘Elite’ için yepyeni bir evre olacağından bahsediyor. Bu da şu anlama geliyor: Dizinin hayranları yeni sezonda Samuel karakteri ile Itzan Escamilla, Christian karakteri ile Miguel Herrán, Nano karakteri ile Lorente Lopez, Guzman karakteri ile Miguel Bernardeau, Lu karakteri ile Danna Paola, Nadia karakteri ile Mina El Hammani, Carla karakteri ile Ester Expósito, Ander karakteri ile Arón Piper, Omar karakteri ile Omar Ayuso, Cayetana karakteri ile Georgina Amoros, Rebeca karakteri ile Claudia Salas, Valerio rolündeki Jorge Lopez, Yeray karakteri ile Leïti J. Sene ve Malick rolündeki Sergio Momo’ya veda etmek zorunda kalabilirler.

Elite 4. Sezon Yayın Tarihi: Yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Elite dizisinin sekiz bölümden oluşan 3. sezonu 13 Mart 2020’de Netflix’te yayınlandı. Dizinin hayranlarını sevindiren haber dizinin üçüncü sezonunun yayınlanmasından iki ay önce 20 Ocak 2020’de Netflix tarafından verilmiş ve Elite 4. ve 5. sezon resmi onayı açıklanmıştı.

Elite 4. sezonu 18 Haziran 2021‘de yayınlanacak.

Elite Fragmanı

Elite dizisini nasıl izleyebilirim?

İspanyol yapımı ‘Elite’ dizisinin şu ana kadar yayınlanan tüm bölümlerini bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

5 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like