Aşk 101 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni sezon hakkında bildiklerimiz.

Netflix’in Hakan Muhafız, Atiye ve Rise of Empires: Ottoman‘ın ardından ekranlara getirdiği yeni Türkiye yapımı projesi Aşk 101’in sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 24 Nisan’dan itibaren Netflix’te yayında.

Aşk 101 ilk sezonunu bitiren izleyiciler 2. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte Aşk 101 2. sezonu hakkında bildiklerimiz.

Aşk 101 2. Sezon Konusu: Yeni sezonda neler olabilir?

1998 yılında başlayıp, günümüze uzanan AŞK 101’de okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesi konu alınıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulan gençler bu süreçte asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlıyorlar. Bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark eden gençlerin maceraları yeni sezonda da devam edecek.

2. Sezon, ilk sezonun sonundan devam ederse son bölümün sonunda kapıyı çalan kişinin Kerem ya da Osman mı olduğunu öğrenebilir ve arkadaşların yaşadıkları trajediden sonra bir araya gelip gelemeyeceği veya dağılmış olup olmadıklarını görebiliriz. Yeni sezonda Kemal ve Burcu’nun ilişkisinin ilerlemesini daha fazla görebilir, ikilinin birbirlerine aşık olacaklar mı yoksa ayrı mı düşeceklerine tanık olabiliriz.

[image lightbox=”0″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/04/love101b.jpg[/image]

Aşk 101 2. Sezon Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

Birkaçı dışında 1. sezonda yer alan tüm oyuncuların 2. sezonda da rolleri ile yer almasını bekliyoruz. ‘Çukur’ dizisinden tanıdığımız Kubilay Aka’nın asabi Kerem rolü ile geri dönmesini beklerken, oyuncuya yeni sezonda da ‘Elimi Bırakma’ oyuncusu Alina Boz’un genç Eda rolü ile ve Selahattin Paşalı’nın Osman rolü ile eşlik edeceğini düşünüyoruz.

Yeni sezonda büyük olasılıkla geri dönecek oyuncular arasında yetişkin Işık olarak Bade İşcil, yetişkin Eda olarak Tuba Ünsal, öğretmen Burcu olarak Pınar Deniz, basketbol koçu Kemal olarak Kaan Urgancıoğlu’nu da sayabiliriz.

[image lightbox=”0″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/04/ask101c.jpg[/image]

Aşk 101 2. Sezon Yayın Tarihi: Yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Aşk 101’in her biri 45-50 dakikalık sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 24 Nisan 2020’de Netflix’te yayınlandı. Dizi yazarlarının ikinci bir sezon için kapıyı açık bıraktığı final bölümünün ardından Netflix’in diziyi başka bir sezon için daha yenileme ihtimalini yüksek görüyoruz.

Aşk 101 2. Sezonu 30 Eylül 2021’de yayınlanacak.

Aşk 101 dizisini nasıl izleyebilirim?

Yapımcığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı ve yönetmenliğini Kara Para Aşk dizisinin yönetmenliğini de yapan Ahmet Katıksız ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yönetmenliğini de yapan Deniz Yorulmazer’in yaptığı Aşk 101’in yayınlanan ilk sezonunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

8 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like