Prison Break: Şubat ayında Netflix’te

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Prison Break Şubat ayından itibaren Netflix’te yerini alıyor.

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran, konusu ve kadrosuyla bir fenomen haline gelen Prison Break Şubat ayından itibaren Netflix’te yerini alıyor.

Başrollerini Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco’nun paylaştığı Prison Break, 4 sezon yayınlanmış, 15 Mayıs 2009’daki finalinin ardından da 2 özel bölüm ile ekran macerasını tamamlamıştı. Prison Break, sürükleyici hikayesi ve fantastik karakterleriyle adından uzun süre bahsettirmeye devam etti. Dizi dokuz bölümlük 6. sezonu ile 2017 yılında tekrar yayınlanmaya başladı.

Prison Break Netflix’te ne zaman yayınlanacak?

Hayatımıza girdiği 2005-2006 yıllarında bizi müptelası yapan ve hala Türkiye’de en çok izlenen yabancı diziler arasında yer alan Prison Break ilk beş sezonu ile 1 Şubat 2019’dan itibaren Netflix’te yerini alacak.

Prison Break 6. sezonu olacak mı?

Dizinin yeni sezonu ile ilgili son açıklama Mayıs 2018’de FOX başkanı Micheal Thorn tarafından yapıldı. Thorn; altıncı sezonun yapım aşamasının henüz başlarında olduğunu açıklamıştı.

Dizi hakkında bir başka dedikodu ise Prison Break’in yeni sezonu ile beraber Netflix Originals dizisi olacağıydı. Her ne kadar bu dedikodu pek muhtemel gözükmese de Netflix’in yeni çekilecek altıncı sezonun uluslararası yayın hakkını alma olasılığı da mümkün.

Prison Break 6. sezon ne zaman yayınlanacak?

Prison Break eğer 2019 yılı içinde yayın tarihi alırsa sezonun en erken 2019 yılı sonu ya da 2020 yılı içinde yayınlanacağını düşünüyoruz.

Prison Break dizisinin yayınlanan tüm bölümlerini 1 Şubat’tan itibaren Netflix’te izleyebilirsiniz.

You May Also Like