Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix dizisi Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon onayını aldı. İşte 4. Sezon yayın tarihi ile ilgili şu ana kadar bildiklerimiz.

Chilling Adventures of Sabrina’nın 3. sezonunu izleyenler için iyi haberlerimiz var. 3. sezon henüz yayınlanmış olsa da Netflix dizinin 4. sezon onayını verdi.

4. sezonun konusu ile ilgili henüz bir bilgi olmamasına rağmen, 3. sezon finali önümüzdeki 8 bölümde neler bekleyebileceğimiz konusunda fazlasıyla ipucu verdi.

Chilling Adventures of Sabrina Konusu: Neler Oldu?

Geçtiğimiz sezonda Sabrina’nın ve ölümlü arkadaşlarının, kendini kurban eden erkek arkadaşı Nick’i sonsuz lanetten geri kurtarma mücadelesini izledik.

Babası Lucifer’ı yenmiş olsa da Karanlıklar Lordu, Sabrina’nın erkek arkadaşı Nicholas Scratch’in vücudundaki zindanında sıkışıp kalmış ve Madam Şeytan’ın titiz gözetimi altında Cehennem’de yandığını ve acı çektiğini bilen Sabrina büyük bir pişmanlık içinde kalmıştı.

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Sabrina’nın 3. ve 4. Sezon onayı Aralık 2018’de Netflix tarafından duyurulmustu.

İlk sezon Ekim 2018’de, 2. sezonda 6 ay sonra Nisan 2019’da yayınlandı. 8 ay sonra Ocak 2020’de dizinin 3. sezonu yayınlandı. Sürdürülen 4. sezon çekimlerinin ise Şubat 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Chilling Adventures of Sabrina’nın 8 bölümden oluşacak 4. sezonu 31 Aralık 2020‘de Netflix’te olacak.

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Fragmanı:

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=uBXljk5Cbr8[/tnm_video]

Korku, gizem ve elbette cadılıkla dolu, karanlık bir yetişkinliğe geçiş öyküsü olan Chilling Adventures of Sabrina, Genç Cadı Sabrina’nın maceralarından oluşan diziyi Netflix’te izleyebilirsiniz.

1 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like