The Punisher 3. Sezon durumu ve yayın tarihi

Dizinin süren yeni sezon bilinmezliği gelecek kötü haberin bir işareti gibi gözüküyor.

The Defenders kadrosunda yer alan beş karakterden üçünün dizilerinin iptal olmasının ardından Netflix’in en popüler dizilerinden bir diğer The Defenders karakteri The Punisher’ın 3. sezon muamması yakında çözülecek gibi görünüyor.

Dizi karısının ve çocuklarının ölümünden sorumlu olanlardan intikamını alan Frank Castle (Jon Bernthal), New York’un yeraltı dünyasından daha derinlere uzanan bir komplonun gün yüzüne çıkmasını sağlamasını ve artık tüm şehirde “The Punisher” olarak nam salan Frank Castle, sadece kendi ailesini değil çok daha fazla insanı etkileyen adaletsizliklerin ardındaki gerçekleri ortaya çıkarışını konu alıyor.

Geçtiğimiz günlerde 2. sezon bölümleriyle Netflix’te yerini alan The Punisher ekrana veda etme olasılığı yüksek görülüyor. Bir süredir tüm Marvel dizilerini sonlandıran Netflix’ten her an bir iptal açıklaması gelebilir.


The Punisher 3. Sezon yenilenme durumu:

(Son Güncelleme: 22.01.2019)

Henüz Netflix tarafından yapılmış resmi bir açıklama olmamasına rağmen The Punisher’ın Netflix’te yer alan diğer Marvel dizileri gibi iptal edileceği tahmin ediliyor.

Dizinin yaratıcısı Steve Lightfoot ise 3. sezonu yapmaktan çok mutlu olacağını ve seve seve 10 sezon daha devam edebileceğini söylerken, Marvel ise karar vericinin onlar olmadığını 3. sezona devam edilip edilmeyeceği kararını Netflix’in vereceğini belirtti.

Dizinin hayranları bir umutla Marvel dizilerinin Disney’in yeni yayın platformu Disney+ bünyesinde devam edeceği iddiasında bulunsalar da dizinin şiddet içeren konusu ile Disney’in planladığı daha çok genel aile izleyicisine yönelik platformda yer alması imkansız gibi duruyor.

The Punisher 3. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Her ne kadar yeni sezonun olmayacağını düşünsek de verilecek bir yenileme kararı ardından The Punisher üçüncü sezonunun 2020 yılı yaz sezonundan önce Netflix veya başka bir platformda yayınlanması çok zor gözüküyor.


Başrollerinde Jon Bernthal, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jason R. Moore, Corbin Bernsen, Annette O’Toole, Josh Stewart gibi isimlerin olduğu The Punisher ilk iki sezonunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

You May Also Like