Into the Night 3. Sezon: Yayın Tarihi, Konusu, Oyuncuları

Yeni sezon hakkında bildiklerimiz

Netflix’in sevilen dizisi uzun zamandır beklenen dönüşünü yapmaya hazırlanırken, Into the Night 3. sezon yayın tarihi hakkında bildiğimiz her şey burada.

Into the Night 3. sezon yayın tarihi ne zaman? Netflix’in hit dizisi 1. ve 2. sezonlarıyla izlenme rakamları açısından dünyayı kasıp kavurdu.

Into the Night, Polonyalı yazar Jacek Dukaj’ın 2015 tarihli The Old Axolotl romanından uyarlanan bir kıyamet bilimkurgu dizisi. Drama dizisi ilk olarak Mayıs 2020’de yayınlandı ve Eylül 2021’de Netflix dizisinin ikinci sezonu hızla takip etti. Orijinal dizinin başarısı sayesinde bir denizaltıda geçen bir Türk spin-off’umuz bile oldu.

Peki, Into the Night 3. sezon yayın tarihini ne zaman bekleyebiliriz ve distopik gerilim dizisinde bundan sonra neler olacak? Çorak topraklara göğüs gerdik, sığınakları araştırdık ve Into the Night’ın bir sonraki bölümünün yayın hizmetine gireceği zamana hazır olmanız için gereken tüm bilgileri topladık.

Into the Night 3. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix, Aralık 2023 itibarıyla Into the Night 3. sezon yayın tarihini açıklamadı.

Yapım süreçleri, mevcut grevler ve dizinin Netflix tarafından henüz yenilenmediği gerçeği göz önüne alındığında, Into the Night 3. sezonun gerçekçi olarak gelebileceği en erken tarih 2025’in başları.

Into the Night’ın yeni sezonunun henüz yenilenmemiş olması tüm umudumuzu kaybetmemiz gerektiği anlamına gelmiyor. Netflix diziyi resmi olarak iptal etmedi ancak yine de gelebilecek bir iptal haberi için kendinizi hazırlamak isteyebilirsiniz.

Into the Night 3. Sezon Konusu Tahminleri: Neler Olacak?

2. sezonda güneş ışığına çıkabilen bir fare bulan Horst ve Laura’nın deneylerinin sonuç verdiğini gördük. Bu keşif hikayenin bir sonraki sezonunda büyük bir rol oynayacak.

Ayrıca 2. sezonda, sığınakta hayatta kalanların orada tanıştıkları eski askeri personel ile bir ittifak kurduklarını gördük. Bu yeni birliktelik hayatta kalanlar arasındaki bazı anlaşmazlıkların giderilmesine yardımcı oldu, ancak bu barışçıl hava daha ne kadar sürebilir?

Into the Night 3. Sezon Oyuncu Kadrosu Tahminleri

Sylvie (Pauline Etienne), Ayaz (Mehmet Kurtuluş), Laura (Babetida Sadjo) ve Horst’un (Vincent Londez) yeni sezonda geri döneceğini düşünüyoruz.

Mathieu rolüyle Laurent Capelluto, Rik rolüyle Jan Bijvoet ve Jakub rolüyle Ksawery Szlenkier 3. sezonda geri döneceğine inandığımız diğer oyuncular. Alba Gaïa Bellugi de Ines rolüyle, Osman rolüyle Nabil Mallat ve Thea rolüyle Émilie Caen ile birlikte yeniden karşımıza çıkacak.

Into the Night 3. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

  • Sylvie (Pauline Etienne)
  • Ayaz (Mehmet Kurtuluş)
  • Laura (Babetida Sadjo)
  • Horst (Vincent Londez)
  • Mathieu (Laurent Capelluto)
  • Rik (Jan Bijvoet)
  • Jakub (Ksawery Szlenkier)
  • Ines (Alba Gaïa Bellugi)
  • Osman (Nabil Mallat)
  • Thea (Émilie Caen)

You May Also Like