‘Grace and Frankie’ 6. Sezonu yayın tarihi belli oldu: İlk fotoğraflar

Grace and Frankie 6. Sezonundan ilk kareler.

Başrollerinde Jane Fonda ve Lily Tomlin’in yer alacağı Grace and Frankie’nin 6. sezonu Ocak 2020’de yayınlanacak. Netflix yeni sezon yayın tarihini ve 6. sezondan ilk fotoğrafları yayınladı.

Geçtiğimiz yaz sezonundan beridir yeni sezonun Ocak 2020’de yayınlanacağı biliniyordu ancak Netflix resmi Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile dizinin yeni sezonunun kesin tarihini 15 Ocak 2020 olarak açıkladı.

[image lightbox=”0″ caption=”Grace and Frankie 6. Sezonundan ilk kareler.”]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2019/12/ELdD7t3UwAAmZVZ-e1576091348853.jpg[/image]

Netflix paylaştığı tweet’te ayrıca Grace and Frankie’nin 6. sezonundan yeni kareler de paylaştı. Fotoğraflarda Grace ve Nick, Robert ve Sol ve Grace ile kızları görülüyor.

Grace and Frankie’de Jane Fonda (Grace) ve Lily Tomlin (Frankie), kocalarının eşcinsel olduklarını açıklamasının ve birlikte olmak için onları terk etmesinin ardından hayatları bir anda altüst olan iki kadını canlandırıyor. Hem devamlı atışan hem de sıkı dost olan Grace ve Frankie, belirsiz geleceğe birlikte göğüs germek için alışılmadık bir bağ kuruyorlar ve aile kavramını yeniden tanımlıyorlar. Bu yolculuklarında onları kahkaha, gözyaşı ve bol miktarda mutluluk arttırıcı bekliyor.

You May Also Like