Rise of Empires: Ottoman Yayın tarihi: Oyuncuları, İlk Fragmanı

Tarihe damgasını vurmuş padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alan 6 bölümlük belgesel dizisi Rise of Empires: Ottoman (İmparatorlukların Yükselişi: Osmanlı)’nın yayın tarihi belli oldu.

Netflix; Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin ilk fragmanını da yayınladı.

Rise of Empires: Ottoman Konusu: Neler Oldu?

Netflix’in yeni docu-drama’sı Rise of Empires: Ottoman hakkında ilk bilgiler açıklandı. Yapımcılığını Karga-Seven ve STX Entertainment’ın yapacağı dizide ünlü tarihçi ve bilim adamları Prof. Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan’da yorumları ile yer alacaklar.

İstanbul’un bir çok noktasında çekilen Rise of Empires: Ottoman’da tarihe damgasını vuran padişahlardan Sultan II. Mehmed’in 13 yaşında tahta çıkmasıyla başlayan dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alırken dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan seyirciler ile buluşturuyor.

Rise of Empires: Ottoman Oyuncuları: Dizide Kimler Oynuyor?

Netflix’in yeni belgesel dizisi Rise of Empires: Ottoman’da başrolleri Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez  paylaşılıyor.

Fatih Sultan Mehmet’i Cem Yiğit Üzümoğlu canlandırıyor.

Belgesel ve kurgunun iç içe geçtiği bir kurguya sahip olacak dizinin İngilizce seslendirmede anlatım bölümlerini Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde Tywin Lannister karakterini canlandıran Charles Dance, Türkçe seslendirmede ise Halit Ergenç gerçekleştirdi.

Rise of Empires: Ottoman Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Altı bölümden oluşan belgesel dizi 24 Ocak’tan itibaren tüm dünya ile aynı anda Netflix’ten izlenebilecek.


Rise of Empires: Ottoman Fragmanı:

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=t3ISUY0l0WQ[/tnm_video]

Rise of Empires: Ottoman’ı nasıl izleyebilirim?:

Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant ve Tuba Büyüküstün başrollerinde olduğu yeni dizi-belgesel Rise of Empires: Ottoman‘ı Türkiye’de 24 Ocak 2020 sabah 11:00’den itibaren Netflix’te izleyebilirsiniz.

1 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like