Narcos Mexico 3. Sezon Yayın Tarihi: Yeni sezon olacak mı?

Narcos Mexico ikinci sezonunu bitiren izleyiciler 3. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte Narcos Mexico 3. Sezon hakkında bildiklerimiz.

Guadalajara Karteli’nin Baba’sı olan ve kontrolü elinde tutmakta, imparatorluğunu genişletmekte ve El Padrino olma yolunda yaptığı ihanetlerin ve fedakârlıkların arasını bulmakta zorlanan Miguel Ángel Félix Gallardo’nun öyküsünün anlatıldığı Narcos: Mexico’nun ikinci sezonu 13 Şubat’ta Netflix’te yayınlanmaya başladı. Narcos Mexico ikinci sezonunu bitiren izleyiciler 3. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte Narcos Mexico 3. Sezon hakkında bildiklerimiz.

Carlo Bernard, Chris Brancato ve Doug Miro tarafından yaratılan dizi ilk olarak 16 Kasım 2018’de yayınlandı. Eleştirmenlerden yüksek beğeni toplayan ilk sezonun ardından dizi Şubat 2020’de yayınlanmak üzere ikinci sezon onayını aldı. Yayınlanan ikinci sezonda cesaret isteyen şiddet sahneleri, oyuncuların heyecan verici performansları ve öngörülemeyen hikayesi ile tekrar izleyicilerden ve eleştirmenlerden yüksek ilgi gördü.

[image lightbox=”0″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/02/narcos3sezon2.jpg[/image]

Narcos Mexico 3. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

‘Narcos: Mexico’ 2. Sezonu 10 bölümü tüm dünya ile aynı anda 13 Şubat 2020’de Netflix’te yayınlandı.

Henüz yayınlanan ikinci sezon ardından henüz Netflix tarafından 3. Sezon ile ilgili resmi bir yenileme kararı açıklanmadı.

Henüz resmi bir açıklama yapılmayan Narcos Mexico 3. Sezonunun bir değişiklik yaşanmazsa Nisan 2021 veya sonrasında yayınlanması bekleniyor.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.

Narcos Mexico Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

Başrolünde ‘Rogue One’ sinema filminden tanığımız Diego Luna, görkemli uyuşturucu baronu Felix Gallardo rolünde yer alan dizide ayrıca Felix’i demir parmaklıklar ardında koymak çabasında olan DEA ajanı rolünde ‘Argo’ filminden tanıdığımız Walt Breslin yer alıyor.

Dizi kadrosunda Felix’in kız arkadaşını canlandıran Isabella Bautista, Rafael Caro Quintero karakteri ile Tenoch Huerta, Amado Carrillo Fuentes karakteri ile José María Yazpik, Pablo Acosta karakteri ile Gerardo Taracena, Joaquín “El Chapo” Guzmán karakteri ile Alejandro Edda yer alıyor.

Enrique Clavel karakteri ile izlediğimiz Andrés Londoño dışında tüm oyuncuların 3. sezonda tekrar rol alması bekleniyor.

[image lightbox=”0″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/02/narcos3sezon3.jpg[/image]

Narcos Mexico Konusu: Neler Olmuştu?

Meksika’nın modern uyuşturucu savaşının başlangıcının anlatıldığı Narcos: Mexico’da; artık ilk Meksika karteli Guadalajara Karteli’nin Baba’sı olmuş ve kontrolü elinde tutan, uyuşturucu imparatorluğunu genişletmekte ve El Padrino olma yolunda yaptığı ihanetlerin ve fedakârlıkların arasını bulmakta zorlanan Miguel Ángel Félix Gallardo’nun öyküsü anlatılmaya devam ediyor. Uyuşturucu baronu Felix Gallardo artık kartelinin farklı “plazaları” arasındaki sürtüşmeleri arttıkça durumun kontrolünü kaybetmiş ve DEA ajanı Kiki Camarena’nın kartelin ve yozlaşmış politikacıların ellerinde hayatını kaybetmesi, Meksika’da bir intikam fırtınasına yol açmıştı.

İkinci sezondaki Felix’in güce ve üne karşı olan açgözlülüğü kendisinin sonunu daha da yakınlaştırmıştı.

Narcos Mexico Fragmanı:

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=CPKMhsEhv_I[/tnm_video]

Narcos Mexico dizisini nasıl izleyebilirim?:

Michael Peña, Diego Luna, Alyssa Diaz, Joaquín Cosio ve Matt Letscher gibi oyuncuların yer aldığı Narcos: Mexico’nun ilk iki sezonunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

You May Also Like