The Witcher 2. Sezon: Yayın Tarihi, Konusu, Oyuncuları

Merakla beklenen The Witcher dünden itibaren tüm bölümleri ile Netflix’te yayında. Ama The Witcher ilk sezonunu bitiren izleyiciler 2. sezon hakkında planları merak ediyor. İşte The Witcher 2. sezon hakkında bildiklerimiz.

Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisinden uyarlanan ‘The Witcher’ daha önce de yapılan video oyunlarıyla adından söz ettirmiş ve geniş hayran kitlesi elde etmişti. ‘Game of Thrones’un geçen yıl bitmesi ile dizi izleyicilerinin en çok beklediği dizi haline gelen ‘The Witcher’, izleyicilerini yayınlanan ilk sezonu ile kesinlikle hayal kırıklığına uğratmadı.

The Witcher 2. Sezon Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

‘The Witcher’ ünlü ve kaliteli oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizinin başrolünde daha önce DC evreni sinema filmlerinde Superman karakteri ile büyük beğeni toplayan Henry Cavill dizide Rivialı Geralt rolünde yer alıyor. Dizinin ilk sezonunda Cavill ile beraber dizinin oyuncu kadrosunda Prenses Ciri rolünde Freya Allen, Geralt’ın sevgilisi büyücü Yennefer rolü ile Anya Chalotra dizinin önemli karakterleri olarak yer alıyor.

Dizinin ilk sezonunda ayrıca Queen Calanthe karakteri ile Jodhi May, King Eist Tuirseach rolü ile Björn Hlynur Haraldsson, Mousesack rolü ile Adam Levyve, Prenses Renfri rolünde Emma Appleton yer almıştı.

Dizinin ana oyuncularının çoğunun 2. sezon için geri dönmesi bekleniyor. Şimdilik Cavill, Allan ve Chalotra yeni sezon için geri dönmesi kesinleşenler oyuncular olarak gözüküyor.

[image lightbox=”0″ caption=””]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2019/12/netflix-witcher-e1576981886322.png[/image]

The Witcher Konusu: Neler Olacak?

The Witcher önceki sezonunda yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmış ancak kader onu, güçlü bir büyücüye ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prensese doğru savurmuştu ve sezon boyunca üçü birlikte, gitgide daha dengesiz bir yer hâline gelen Kıta’da yollarını bulmayı öğrenmek zorunda kalmışlardı.
The Witcher dizisinin yaratıcısı Lauren S. Hissrich, GamesRadar’a yaptığı bir açıklamada önümüzdeki sezonun sadece ana hikâyeye odaklanacağını söyledi. Hissrich, “İkinci sezonla ilgili güzel olduğunu düşündüğümüz şey, bizim yazdığımız senaryo çok daha hikâye odaklı hâle geldi. Hikâyede her şey birbirine bağlı ve birinci sezonda kurduğumuz ve oluşturduğumuz tüm ilişkiler, ikinci sezondan itibaren sonuçlanmaya başlayacak” ifadelerini kullandı.

The Witcher 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Sekiz bölümden oluşan The Witcher 1. sezonu 20 Aralık 2019’da yayınlanmış ve daha ilk sezon yayınlanmadan Netflix dizi için ikinci sezon onayını vermişti.

Yapılan açıklamalara göre 2. sezonda önceki sezon gibi sekiz bölümden oluşacak. Dizinin yeni sezon çekimleri 2020 başlarında başlayacak ve Netflix yeni sezonu 2021 ilk aylarında yayınlamayı planlıyor.

The Witcher 2. Sezonunun bir plan değişikliği olmadığı sürece Ocak 2021‘de yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.

The Witcher Fragmanı

 

Çok satan fantastik seriden uyarlanan The Witcher’ın 2. Sezonunu beklerken eğer izlemediyseniz veya tekrar izlemek isterseniz dizinin önceki bölümlerini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

You May Also Like