Better Call Saul 5. Sezon Netflix Yayın Tarihi: Yeni Tanıtım Videosu

Better Call Saul 5. Sezon - Netflix

Popüler dizi ‘Breaking Bad’in öncesinin anlatıldığı ‘Better Call Saul’ 5. sezonu ile ekranlara gelecek. Bugüne kadar yayınlanacak yeni sezonu ile ilgili bir çok teori ve spekülasyon gün yüzüne çıktı. Peki 5. sezonda neler olabilir ve Better Call Saul 5. Sezon ne zaman Netflix’te yayınlanacak. İşte şu ana kadar bildiklerimiz.

Better Call Saul Konusu: Neler Oldu?

Vince Gilligan ve Peter Gould’un hazırladığı Breaking Bad’e yan hikaye olarak çıkan Better Call Saul, 4. sezonunu geçtiğimiz yıl yayınlanan bölümle bitirdi. Jimmy McGill’in Saul Goodman’e dönüşmesi sürecini anlatan dizi bu hikayede ciddi bir aşama gösterdi. Yayınlanan ilk üç sezon, çoğunlukla bu dönüşüme altyapı olarak ilerledikten sonra 4. sezonda bu dönüşüme tanıklık ettik.

Better Call Saul 5. Sezon Oyuncu Kadrosu: Kimler Oynuyor?

Bob Odenkirk

Jimmy McGill

Jonathan Banks

Mike Ehrmantraut

Patrick Fabian

Howard Hamlin

Rhea Seehorn

Kim Wexler

Better Call Saul 5. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Emmy ödüllü dizi Better Call Saul 5. sezonu ile Amerikan kanalı AMC’de 24 Şubat 2020’de haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak. Bu sezon bazı ülkelerde (İskandinav Ülkeleri, Latin Amerika, Birleşik Krallık, İrlanda, Hollanda, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Singapur, Tayvan ve Hong Kong) Amerikan yayınından 24 saat sonra bölüm Netflix’te de yayınlanacak. Şu an için bu ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor.

Henüz resmi bir açıklama yapılmayan Better Call Saul 5. sezonunun bu sezonda geçen sezon ki gibi dizinin tüm bölümlerinin Amerika’da yayınlanmasından bir süre sonra 2020 sonbaharında Netflix Türkiye’ye eklenmesini bekliyoruz.

Resmi tarih açıklandığında sayfamızda bu gelişmelere yer vereceğiz.

Better Call Saul 5. Sezon fragmanı

[tnm_video layout=”mnmd-post-media-wide”]https://www.youtube.com/watch?v=qAsCPKjPqPY[/tnm_video]

Better Call Saul 5. Sezonunu beklerken eğer izlemediyseniz veya tekrar izlemek isterseniz dizinin önceki bölümlerini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

You May Also Like