Dwayne Johnson’lı ‘Red Notice’in çekimleri başladı.

Dwayne Johnson’ın başrolünde olduğu Netflix tarihinin en büyük ve pahalı filmlerinden biri olmaya aday ‘Red Notice’in çekimleri başladı. İşte film hakkında şu ana kadar bilinen detaylar.

Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber yaptığı aksiyon komedi türündeki Netflix Orijinali Red Notice; Thurber ve Dwayne Johnson’ın beraber çalıştığı üçüncü film olacak. Bu ikili daha önce Central Intelligence ve Skyscrapper’da beraber çalışmışlardı.

Red Notice Konusu: Ne anlatılacak?

Filmin konusu hakkında çok az bilgi bulunuyor. ‘Bir Interpol ajanının dünyanın en çok aranan sanat hırsızının peşine düşmesi’ filmin konusu hakkında şu ana kadar açıklanan tek bilgi.

[image lightbox=”0″ caption=”Dwayne Johnson ve Gal Gadot”]https://netflixhaber.com/wp-content/uploads/2020/01/Red-Notice-Dwayne-Johnson.jpg[/image]

Red Notice Oyuncu kadrosu: Kimler oynuyor?

Oyuncu Daha önce nerede izledik?
Ryan Reynolds Deadpool | Deadpool 2 | Buried
Dwayne Johnson Jumanji: Welcome to the Jungle | Moana | Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Gal Gadot Wonder Woman | Death on the Nile | Keeping Up with the Joneses
Victoria Paige Watkins Jessie | NCIS: New Orleans | Legacies

Filmin yapım ekibinin ve rol alacak oyuncu kadrosunun tamamı henüz açıklanmadı.

Deadline’ın haberine göre başrollerde yer alan Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot’un her biri filmden 20 milyon dolar ücret alacaklar. Toplam 200 milyon doları bulabilecek toplam bütçesiyle ‘Red Notice’ Netflix’in en yüksek bütçeye sahip yapımlarından biri olabilir.

Red Notice Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Fransa, Almanya, Endonezya, İtalya, İspanya ve Rusya’da çekimleri yapılacak Red Notice’in henüz kesin yayın tarihi açıklanmadı. Daha önce Universal Pictures yapımı olan film Netflix’e geçmesiyle yayın tarihi ileri bir tarihe ertelenmişti.

Filmin çekimlerinin Ocak’ta başladığının açıklanmasıyla filmin yayın tarihinin en erken Aralık 2020 veya 2021 ilk ayları olacağını tahmin ediyoruz.

You May Also Like