Sex Education 3. Sezon Yayın Tarihi: Yeni sezon duyuruldu

sex education 3 sezon

Netflix’in en popüler komedi dizilerinden biri olan Sex Education’ın 2. sezonu yayınlanması ile dizinin hayranları Sex Education 3. sezonu beklemeye geçti. İşte Sex Education 3. Sezonu yayın tarihi ile igili şu ana kadar bildiklerimiz.

İkinci sezonu ile 17 Ocak’ta Netflix’e geri dönen Sex Education; seks terapisti annesi Jean ile birlikte yaşayan ve sosyal ilişkilerde beceriksiz bir öğrenci olan Otis Milburn’ün Moordale Ortaokulunda geçen maceralarını anlatıyor.

Sex Education 3. Sezon Konusu: Neler Oldu?

İlk sezonunda Otis ve arkadaşı Maeve Wiley, Otis’in seks tavsiyeleri konusundaki doğuştan gelen yeteneğini paraya çevirmek için okulda bir seks kliniği açmıştı. 2. sezonda ise, sonradan açılan Otis, kız arkadaşı Ola ile daha ileri gitmek için yeni keşfettiği cinsel dürtülerini kontrol etmek ve Maeve ile bozulan ilişkisini düzeltme çabalarını izledik.
Askeri okuldaki Adam, Eric’e karşı hislerinde hala kararsız haldeyken Lily yaratıcı yeteneklerine odaklanmak için cinsellikle ilgili gayretlerine mola vermiş ve Ola ile yeni bir dostluk kurmuştu.
Başarılı olması yönünde ailesinden gördüğü baskı altında ezilen Jackson; kasları yerine zihnini çalıştırmak zorunda bırakılmıştı.

Sex Education 3. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin önceki iki sezonu Ocak döneminde yayınlanmıştı. Bu nedenle, bir değişiklik yaşanmazsa 3. sezonun Ocak 2021‘de yayınlanması bekleniyordu; ancak, 3. sezonun çekimleri COVID-19 nedeniyle planlanan tarihten aylarca sonrasına ertelenmek zorunda kalınması nedeniyle kesin yayın tarihi Temmuz ayına kadar açıklanamadı.

9 Eylül 2020’de çekimlerine başlanan Sex Education 3. sezonunu 17 Eylül’de yayınlanacak.

Sex Education 3. Sezon Tanıtımı

Sex Education’ı nasıl izleyebilirim?:

Başrollerinde Asa Butterfield , Gillian Anderson olan Netflix dizisi Sex Education’ın ilk iki sezonunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

42 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like