Scott Pilgrim Orijinal Oyuncu Kadrosuyla Geri Dönüyor

Peki bu yeni dizi, filmden ne kadar farklı olacak?

Scott Pilgrim yeni bir animasyon dizisi ile geri dönüyor. Peki bu yeni seri Edgar Wright’ın Scott Pilgrim vs the World filminden ne kadar farklı olacak?

Netflix’in bir Scott Pilgrim animasyon dizisi üzerinde çalıştığını duyurmasından bu yana, orijinal kadronun tamamının geri dönüp dönmeyeceği ve kaynak malzemeyi takip edip etmeyeceği konusunda çok fazla tartışma yapıldı. Bryan Lee O’Malley’nin aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Scott Pilgrim vs. the World, Ramona Flowers’ın yedi eski sevgilisiyle birden mücadele ederek ona kur yapmaya çalışan uysal huylu kahramanımız etrafında dönüyordu. Unutulmaz rock müzikleri ve üst düzey aksiyonuyla film sadık bir hayran kitlesi kazandı.

Edgar Wright’ın yönettiği Scott Pilgrim vs. the World filmi vizyona girdiğinde gişeleri tam anlamıyla kasıp kavuramamıştı ama daha fazlasını isteyen bir hayran kitlesi yaratacak kadar kült bir takipçi kitlesi kazandı. Filmin vizyona girmesinin üzerinden 13 yıldan fazla bir süre geçmiş olsa da, Variety’nin haberine göre hayranlar nihayet Netflix animasyon dizisi şeklinde daha fazla Scott Pilgrim’e kavuşacak. Bu, orijinal filmden tamamen ayrı bir şey gibi görünse de, Brie Larson ve Michael Cera gibi yıldızlar da dahil olmak üzere orijinal filmden en az 15 oyuncu rollerini animasyon formunda yeniden canlandıracak.

Micheal Cera yeni Netflix dizisinde, filmdeki Ramona Flowers’ın yedi kötü eski erkek arkadaşıyla savaşmak zorunda kalan, pek de ünlü olamayan basçı Scott Pilgrim rolüne geri dönecek. Ramona Flowers’ın orijinal oyuncusu Mary Elizabeth Winstead de geri dönecek.

Aslında, Scott Pilgrim vs. the World filminden bahsetmeye değer hemen hemen her aktör veya aktris Netflix animasyon dizisi için geri dönecek gibi görünüyor. Buna önceki filmde kötü eski erkek arkadaşı Lucas Lee rolünü canlandıran Kaptan Amerika’nın yıldızı Chris Evans ve Scott’ın oda arkadaşı Wallace Wells’i canlandıran Succession oyuncusu Kieran Culkin’in da dahil.

Dizinin senaryosunu Scott Pilgrim çizgi romanlarının orijinal yazarı Bryan Lee O’Malley kaleme alacak. Clive Owen’ın aksiyon komedisi “Shoot ‘Em Up” ve en son “Are You Afraid of the Dark?” filminde çalışan Ben David Grabinski de dizinin yazarlığında O’Malley’e katılacak. Hem O’Malley hem de Grabinski Netflix’teki Scott Pilgrim’in showrunner’ı olarak görev yapacak.

Scott Pilgrim’in yeni animasyon dizisinin konusu henüz açıklanmamış olsa da, yazarların altı Scott Pilgrim çizgi romanından yararlanması muhtemel görünüyor.

You May Also Like