Heartstopper 3. sezon: Yayın tarihi, oyuncular ve tüm bildiklerimiz

Yeni sezon hakkında bildiğimiz her şey

Heartstopper ile muhteşem bir ikinci sezon izledik ancak birçok dizi hayranı üçüncü sezonun ne zaman ekrana geleceğini merak ediyor.

Alice Oseman tarafından yaratılan dizi, aynı adlı çizgi romanlara dayanıyor. Birinci sezon geçen yıl Netflix’te yayınlandığında bir anda hit oldu.

İkinci sezonun ardından üçüncü sezonun yolda olduğu 2022’de onaylanmıştı, bu nedenle Nick Nelson (Kit Connor) ve Charlie Spring’in (Joe Locke) aşk hikayesinden izleyeceğimiz daha çok şey var.

İşte Heartstopper’ın üçüncü sezonu hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şey.

Heartstopper 3. sezon gelecek mi?

İyi haber şu ki, 3. sezonun olacağını şimdiden kesin olarak biliyoruz. Oseman, geçen yıl yayınlanan birinci sezonun ardından iki sezon daha geleceğini doğruladı.

“Heartstopper’a dünya çapında gelen tepkiler bizi çok mutlu etti ve hikayeye iki sezon daha devam etmek için sabırsızlanıyoruz.”

Oseman, “Umarım insanları gülümsetir ve günlerini aydınlatır – ama aynı zamanda özellikle genç queer insanlara mutluluğu, romantizmi ve arkadaşlığı bulabileceklerine inanmaları için ilham vermesini umuyorum” dedi.

Heartstopper 3. sezon ne zaman çıkacak?

Heartstopper’ın Netflix’e ne zaman geri döneceğinden henüz emin değiliz. Ancak, birinci ve ikinci sezonun önceki yayın tarihleri göz önüne alındığında, 2024 yazında / sonbaharında yayınlanması muhtemel görünüyor.

Dizinin yönetmeni Euros Lyn kısa süre önce üçüncü sezon çekimlerinin yakında başlayacağını paylaştı.

BBC Radio’ya verdiği demeçte “3. Sezon şimdiden sipariş edildi, çok heyecanlıyız ve yakında üzerinde çalışmaya başlayacağız” dedi.

Hayranların şansına, gelecek bölümlerin Hollywood’daki mevcut Screen Actors Guild (SAG) ve Writers Guild of America (WGA) grevlerinden etkilenmesi pek olası değil.

Bunun nedeni Heartstopper’ın İngiliz sendikalarıyla işbirliği içinde İngiltere yapımı olması. Ancak, Netflix grevden etkilendiği için bu durum işleri geciktirebilir.

Heartstopper 3. Sezonda neler olacak?

Oseman şu ana kadar üçüncü sezonun konusuyla ilgili ayrıntılar konusunda oldukça temkinli davrandı. Oseman: “Çizgi romanları okuyanlar ne olacağını bileceklerdir.

“Çizgi romanları okumayanlar için spoiler vermek istemiyorum.”

Bence [2. sezonun sonu] gelecek sezon için bu konuşmayı hazırlıyor. Charlie’nin Nick’i sevdiğini biliyoruz ve bence Nick’in de Charlie’yi sevdiğini biliyoruz. Mesele bunu birbirlerine ne zaman ve nasıl söyleyecekleri.”

Hangi Heartstopper oyuncuları 3. sezon için geri dönecek?

Kit ve Joe’nun Nick ve Charlie rollerini yeniden canlandıracakları üçüncü sezon için oyuncu kadrosunun hemen hemen aynı kalacağını düşünüyoruz.

Dizinin düzenli oyuncuları Yasmin Finney (Elle Argent), William Gao (Tao Xu), Tobie Donovan (Isaac Henderson), Corinna Brown (Tara Jones), Kizzy Edgell (Darcy Olsson) ve Rhea Norwood’un (Imogen Heaney) da geri döneceği tahmin ediliyor.

İkinci sezon dizi kadrosuna eklenen pek çok yeni oyuncu gördük. Leila Khan (Sahar Zahid), Jack Barton (David Nelson), Bradley Riches (James McEwan), Nima Taleghani (Mr Farouk) Bel Priestley (Naomi) ve Ash Self’ten (Felix) dizide devam etmesi bekleniyor.

Ancak 3. sezon için geri dönmeyecek olan kişi dizide Ben Hope’u canlandıran Sebastian Croft.

İkinci sezonda Ben, Charlie’den geçmişteki davranışları için özür dilerken görülmüş ve duygularının gerçek olduğunu doğrulamıştı ve Charlie’ye “Pisliğin teki olduğumu biliyorum ama senden gerçekten hoşlandım.” demişti.

Karakter Truham’dan ayrılacağı için bu Ben’in hikayesinin sonu oldu.

Henüz başka bir karakter çıkışından söz edilmedi. Diğer önemli oyunculardan herhangi birinin üçüncü sezon öncesinde ayrılması pek olası görünmüyor.

You May Also Like