The Protector (Hakan: Muhafız) 3. ve 4. Sezon Resmi Onayı Aldı

Netflix Türkiye yapımı ilk dizisi Hakan Muhafız yeni sezonları söylentilerini doğruladı.

Netflix’in Türkiye yapımı ilk dizisi Hakan: Muhafız, 3. ve 4. sezon onaylarını aldı.

Netflix, başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği, kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un yer aldığı The Protector dizisine 3. ve 4. sezon onayını resmi olarak verdi.

Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerden gelen tepkilerden mutluluk duyduklarını dile getiren Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Hakan: Muhafız yeni sezonlar ne zaman yayınlanacak?

Dizinin 10 bölümden oluşan ikinci sezonu 2019 yılı sonlarında yayınlanması bekleniyor. Bu takvimle 3. ve 4. sezonun 2021-2022 yıllarında yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

You May Also Like