Nightflyers 2. Sezon durumu ve yayın tarihi

Nightflyers 2. sezon ile ekranlarda olmasını bekleyen izleyicilerine kötü haber geldi.

Nightflyers 2. sezon ile ekranlarda olmasını bekleyen izleyicilerine kötü haber geldi. Game of Thrones romanlarının yazarı George R.R. Martin’in uzay bilim-kurgu romanından uyarlanan dizinin ilk sezonun bitimiyle beraber iptal kararı açıklandı.

2093 yılında, Dünya’nın yok olmanın eşiğinde olduğu bir gelecekte geçen dizide galaksideki en gelişmiş uzay gemisi olan The Nightflyer ile yolculuk eden bir kaşif ekibi, uzaylıların bulunduğu gizemli bir uzay gemisini yakalamanın peşindedir, çünkü hayatta kalmalarının anahtarı bu gemide olabilir. Hedeflerine yaklaştıkça, geminin yapay zekasını keşfederler ve geminin hiç görmedikleri kaptanının onları uzayın derinliklerinde korkunç ve ölümcül bir yola sürüklüyor olabileceğini fark ederler.


Nightflyers 2. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Kanalın yapımcısı Amerikan SyFy kanalı George R.R. Martin’in yazdığı gizemli konusuyla dikkat çeken Nightflyers’ın yeni sezonla devam etmeyeceğini açıkladı.

Dizinin iptal sebepleri olarak dizinin aldığı düşük izlenme oranları ve uyarlanan 23 bin kelimeden oluşan ana hikayenin yeni bir sezon çekmek için yeterli olmaması olarak görülüyor.


Uluslararası haklarının Netflix’te olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Eoin Macken (The Night Shift), Sam Strike (EastEnders), Maya Eshet (Teen Wolf), Angus Sampson (Fargo), Jodie Turner-Smith (The Last Ship), Gretchen Mol (Boardwalk Empire), David Ajala (Falling Water) ve Brían F. O’Byrne (Aquarius) bulunuyordu

Nightflyers 1. sezonu 10 bölümü Netflix’ten izleyebilirsiniz.

You May Also Like