Bu ay Netflix’te yayınlanacak Kore yapımları: Nisan 2020

Yayınlanacak olan zengin içerikli öykülerden bazıları
Hospital Playlist

2020 yılı şu ana kadar olağanüstü olayların yılı oldu, ancak olağan devam eden şeyler de var. Bunlardan biri de Netflix’te her dönem yenilerinin eklendiği Kore yapımı dizi ve filmler. İşte Netflix’te Nisan ayında yayınlanacak olan zengin içerikli öykülerden bazıları:


Time To Hunt

Yönetmen: Yoon Sung Hyun
Tür: Gerilim, Suç
Oyuncular: Lee Jo Hoon, Ahn Jae Hong, Choi Woo Shik, Park Jung Min, Park Hae Soo
Netflix Yayın Tarihi: 10 Nisan 2020

Netflix’te bu ay yayınlanacak Kore yapımlarından biri olan Time to Hunt öncelikli olarak sinemalarda yayınlanması planlanıyordu, ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle sinemalar yerine Netflix tarafından küresel olarak yayına sürülecek.

Umutsuzlukla dolu distopik bir kentte cezaevinden tahliye olan Jun-seok, arkadaşları Jang-ho, Ki-hoon ve Sang-soo ile yeni bir başlangıç umuduyla bir kumarhane soygunu planlar. Ancak tanımadıkları birinin onların peşine düşmesinin ardından hevesi kursağında kalır. Bu sıkı dostlar, av olmaktan kurtulabilecek midir?


Extracurricular

Yönetmen: Kim Jin-Min
Tür: Suç, Dram
Oyuncular: Kim Dong Hee, Jung Da Bin, Park Joo Hyun, Nam Yoon Soo, Choi Min Soo
Netflix Yayın Tarihi: 29 Nisan 2020

Para kazanmak umuduyla suç ile dolu bir hayatı seçen ve bu hayatın getirdiği aşırı riskler sebebiyle tehlikeli durumlara düşen lise öğrencilerinin hikâyesi anlatılıyor. Oh Jisoo, üniversite harcını her ne şekilde olursa olsun kendi başına kazanma konusunda kararlıdır. Ancak bu kararlılığı yüzünden ciddi bir suç işler. Seo Minhee bu suçun içine çekilirken Jisoo’nun okul arkadaşı Bae Gyuri de bu suça karışır. Yaptıkları kötü seçimlerin, değiştirilmesi mümkün olmayan sonuçları olacaktır. Artık geri dönüş yok. Onları suç ve şiddetle dolu bir yaşam bekliyor.

50 dakikalık 10 bölümden oluşacak ilk sezon 29 Nisan 2020’de Netflix’te yayınlanacak.


The King: Eternal Monarch

Bölüm Sayısı: 16
Tür: Komedi, Aşk
Oyuncular: Lee Min Ho, Kim Go Eun, Woo Do Hwan, Kim Kyung Nam, Jung Eun Chase
Netflix Yayın Tarihi: 18 Nisan 2020

Türünü yepyeni bir seviyeye taşıyan bu romantik bir fantastik dizinin merkezinde iki paralel evrende yaşayan insanların ilişkileri var. Kral Lee Gon, boyutlar arasındaki geçidi mühürlemeye çalışırken dedektif Jung Tae-eul diğerlerinin hayatlarını ve aşklarını korumak ister.

The King: Eternal Monarch‘ın senaryosunu Kim Eun-suk (Guardian: The Lonely and Great GodMr. SunshineDescendants of the Sun) yazarken dizinin yönetmenlik koltuğunda Baek Sang-hoon (SecretWho Are You: School 2015 ve Descendants of the Sun) ve Jeong Jee-hyun (Search: WWW) oturuyor.


Hyena

Sezon: 1 | Bölüm Sayısı: 16
Tür: Komedi, Romantizm
Oyuncular: Joo Ji Hoon, Kim Hye Soo, Lee Kyung Young, Kim Ho Jung, Song Young Kyu
Netflix Yayın Tarihi: 18 Nisan 2020

Jung Geum-ja avukatlar bahçesinde adeta ayrık otu gibi istenmeyen bitkilerden biridir. Kullandığı yöntemlerin ne kadar kötü olduğuna bakmadan, para kazanmak için literatürdeki tüm numaraları denemeye hazırdır. Yoon Hee-jae, ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, müthiş bir egoya sahip birinci sınıf bir avukattır. Çiçek açmış bir orkide gibidir. Birbirlerinden son derece farklı olmalarına rağmen her iki avukat da üst sınıf müşterilerine hizmet ederken birer çakala dönüşür.


Hospital Playlist

Sezon: 1 | Bölüm Sayısı: 16
Tür: Sağlık, Yaşam
Oyuncular: Jo Jung Suk, Yoo Yeon Seok, Jung Kyung Ho, Kim Dae Myung, Jeon Mi Do
Netflix Yayın Tarihi: 6 Nisan 2020

20 yıl önce birlikte tıp fakültesine gitmelerinden bu yana aralarındaki yakın ilişkiyi koruyan beş arkadaş arasındaki kimyayı keşfe çıkıyor. Onlar, birbirlerinin gözüne bakarak düşüncelerini okuyabilecek kadar yakın iken, birlikte çalıştıkları hastanede yaşayan, ölen ve burada sadece kısa bir süreliğine bulunan insanların günlük yaşantısı, dış dünyadaki hayatın küçük ölçekli bir versiyonudur. Song-hwa, beşlinin fiili manevi lideridir. Seok-hyeong münzevi biriyken Ik-jun hem akademik hem de sosyal anlamda gelişmiş biridir. Jun-wan olağanüstü bir cerrah olsa da oldukça mutsuzdur. Jeong-won iş yerinde daima kibar ve özenlidir. Ancak özel hayatında oldukça gergin bir karakterdir.


Netflix’te yer alan Kore yapımları hakkında gelişmeleri anında öğrenmek için Twitter sayfamızı takip edebilirsiniz.

You May Also Like