Netflix’te bu hafta yeni neler var?

Bu hafta bir çok güzel yapımı Netflix’te izleyebileceğiz. İşte 19 Ağustos ve 25 Ağustos arasında ilk kez yayınlanacak bazı yapımların listesi.

Belki de bu haftanın en çok beklenen Netflix orijinal dizisi The Innocents:

The Innocents Harry ve Judd adlı iki gencin hikayesini anlatıyor.  Harry ve June adlı gençler birlikte olmak için baskıcı ailelerinden kaçar. Ancak olağan dışı bir keşif yapıp June’un beden değiştirme yeteneğini öğrenince planları beklenmedik şekilde gelişir. Talihsiz sevgililer bu tuhaf yeni gücü kontrol etmeye çalışırken gizemli bir profesör June’un yalnız olmadığını açıklar. June gibi başka beden değiştirenler de vardır. Profesör ayrıca June’u iyileştirmeyi ve onu üç yıl önce terk eden annesiyle tekrar bir araya getirmeyi de vadeder. Ancak yolculukları giderek daha tehlikeli bir hâle gelince Harry ve June’un sevgisi kırılma noktasına ulaşır. Karşılarında iki seçenek vardır; ya masum hayallerinin peşinden gitmeye devam edecek ya da hayatlarının değiştiğini kabul edip her şeyi riske atacaklardır.

Bu doğaüstü maceranın 8 bölümden oluşan sezonu 24 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak.

Bu haftanın bir başka dikkat çeken yapımı Hindistan’dan geliyor.

Ruhlar Bölgesi, Kapan ve Udta Punjab‘ın yapımcılarının imzasını taşıyan Ghoul, ücra bir yerdeki askerî sorgu merkezine getirilen ve sorgucuların en utanç verici sırlarını ifşa ederek durumu onların aleyhine çeviren bir mahkûmu konu alan tüyler ürpertici bir dizi.

Üç bölümden oluşan bu sezon 24 Ağustos’ta yayınlanacak.

Bu haftanın diğer yenileri ise;

23 Ağustos

Follow This – Belgesel (Netflix Original)

Deadwind – 1. Sezon (Netflix Original)

24 Ağustos

Ghoul (Netflix Original)

The After Party (Netflix Film)

The Innocents (Netflix Original)