Hakan Muhafız 2. Sezonu: Yayın Tarihi, Oyuncuları ve Tüm Bildiklerimiz

Hakan: Muhafız 2. sezon bölümleriyle 26 Nisan’da geri dönüyor.

14 Aralık Cuma günü yayınlanan sezonu ile büyük beğeni toplayan Hakan Muhafız (The Protector) dizisinin sevenlerinin büyük merakla beklediği ikinci sezon açıklaması yapıldı.

Daha önce tanıtım ve basın toplantısında dizinin 2. sezon onayı aldığı ve diziye yeni eklenen isimler olduğu açıklanmıştı. Yeni sezonda Hakan rolüyle başrolde yer alan Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş gibi oyunculara Boran Kuzum ve Engin Öztürk katılacak.

Yönetmenliğini Can Evrenol, Gönenç Uyanık ve Umut Aral’ın yaptığı dizinin görüntü yönetmenliğini ise Gökhan Tiryaki üstleniyor.

Yapımcılığını O3 Medya’nın yaptığı ve İpek Gökdel’in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi kitabından uyarlanan dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşacak.

Netflix ilk sezonun bitişi ile beraber Hakan Muhafız (The Protector) dizisine 3. ve 4. sezon onayını da resmi olarak vermiş ve dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerden gelen tepkilerden mutluluk duyduklarını dile getiren Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik ögeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuşmuştu.

[nextpage title=”Kimler Oynuyor?”]

Hakan: Muhafız 2. Sezon Oyuncu Kadrosu: Kimler oynuyor?

İlk sezonda yer alan Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş gibi oyuncuların yanı sıra Boran Kuzum ve Engin Öztürk’te dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosunda yer alacak.

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olduktan sonra Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almaya başlamış ve oyunculuk kariyerine Show TV’de 2011’de yayınlanmaya başlanmış olan “Adını Feriha Koydum” adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile başlangıç yapmıştı.

Oyuncu kadrosundaki bir diğer yıldız ise 26 yaşındaki Ayça Ayşin Turan; 25 Ekim 1992 (26 yaşında) yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tunus asıllı Turan 2014’te Karagül dizisinde Ece Uslu, Şerif Sezer, Yavuz Bingöl gibi isimlerle beraber rol almıştı. 26 yaşındaki genç oyuncu en son olarak bir geçtiğimiz dönemlerde ekranlarda olan “Meryem” dizisinde başrol oynadı.

Okan Yalabık 1978 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 41 yaşındaki ünlü oyuncu Hatırla Sevgili, Yılan Hikayesi, Muhteşem Yüzyıl ve İlk Aşk gibi başarılı dizilerde ve birçok sinema filminde de rol aldı.

 

[nextpage title=”Yeni sezonda neler olacak?”]

Hakan: Muhafız 2. Sezon konusu: Yeni sezonda neler olacak?

Dizinin ilk sezonunda kendisine verilen gizli görevi gereği İstanbul’u koruması gerektiğini öğrenen ve hayatının aniden alt üst olmasıyla kendini tarihi ve destansı bir maceranın içinde bulan genç Hakan’ın hikayesini izlemiştik.

İkinci sezonun konusu hakkında henüz bir bilgi açıklanmamasına rağmen başarılı bir oyuncu kadrosunun bir araya geldiği yapım Hakan Muhafız ikinci sezon konusu ile tarihi ve fantastik hikayesiyle izleyicisine yenilikçi bir dizi sunma amacı güdecek.


[nextpage title=”Ne zaman yayınlanacak?”]

Netflix’in Türkiye yapımı ilk orijinal dizisi Hakan: Muhafız 2. sezon bölümleriyle 26 Nisan’da geri dönecek.


Hakan: Muhafız 2. Sezon fragmanı

Hakan: Muhafız 2. Sezonundan ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan bu sürpriz tanıtım videosunda ilk sezondan bazı sahnelerin yanı sıra Cüneyt Arkın  ve Zeynep karakteri görülüyor.

Hakan Muhafız 14 Aralık’ta yayınlanan 1. sezon tanıtımını bu linkten, dizinin tüm bölümlerini buradan izleyebilirsiniz.

You May Also Like